Şanlıurfa'da savcı lojmanları yakınında patlama! 1 şehit, 15 yaralı

Şanlıurfa'da savcı lojmanları yakınında patlama! 1 şehit, 15 yaralı

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesindeki patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiğini, olayda 3 yaşında bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Şanlıurfa'da savcı lojmanları yakınında patlama! 1 şehit, 15 yaralı
16px
24px
17.02.2017 23:19
ABONE OLgoogle

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında patlama meydana geldi. Olayda 3 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı, durumlarının ağır olmadığı belirtildi. Patlayıcı yüklü aracın uzaktan kumandayla patlatıldığı ifade edildi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yenişehir Mahallesi’ndeki hakim ve savcı lojmanlarının yakınında, bugün saat 20.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamada 15 yaralının olduğu belirtilirken, 3 yaşındaki bir çocuğunda yaşamını yitirdiği belirtildi.

VALİLİKTEN İLK AÇIKLAMA

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir İlçesi’nde hakim ve savcıların kaldığı lojmanlara bombalı araçla saldırı düzenlendiğini, 3 yaşındaki 1 çocuğun yaşamını yitirdiğini, en az 15 kişinin de yaralandığını söyledi. Patlayıcı yüklü araç uzaktan kumandayla patlatıldığı belirtilirken yaralıların durumlarının ağır olmadığı ifade edildi. Patlamada, lojman ve çevresindeki binalar ile park halindeki çok sayıda araç da hasar gördü.

Olay yerine sevk edilen ambulanslarla, hastaneye taşınan yaralılara, müdahale için izinde ve evlerinde olan sağlık görevlileri, belediye hoparlörlerinden yapılan ansons ile göreve çağırıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PATLAMA İLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında meydana gelen patlamayla ilgili olarak bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bombalı araçla gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden 3 yaşındaki erkek çocuğa Allah’tan rahmet, 15 yaralıya da acil şifa dileğinde bulunduğu kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde