Sani Şener neden iç geçirdi?

Sani Şener neden iç geçirdi?

TAV Havalimanları'nın CEO'su Sani Şener'in çocuk pişmanlığı..

Sani Şener neden iç geçirdi?
16px
24px
14.03.2012 10:05
ABONE OLgoogle

Şelale Kadak'ın yazısı

Hafta sonu TAV Havalimanları'nın CEO'su Sani Şener'in davetiyle, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar terminalindeki, 'Türkiye ve Avrupa Birliği Fotoğraflarla Diyalog' sergisinin açılışına gittim. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın katılımıyla açılan sergide, AB fonlarıyla Türkiye'nin dört bir yanında neler yapıldığı bir birinden ilginç fotoğraflarla anlatılıyor.

İşte bu açılışın hemen arkasından Şener, bizi Airport Otel'deki yemeğe davet etti. O yemek sırasında Sani Şener'in sürekli olarak telefonundan mail kontrolü yaptığı ve cevap yazdığı dikkatimi çekti. Hemen hemen hiçbir şey yemedi. Şimdi görüyorum ki o gün büyük bir stres yaşıyormuş. Dün okudunuz gazetelerde TAV, Fransızlar'a tam 923 milyon dolarlık hisse satışı yaptı.

Sani Şener, hani neredeyse 24 saat çalışan, işine âşık bir CEO. Sergi açılışı esnasında, Egemen Bağış'ın o sırada havalimanına gelen küçük kızını görünce; Bağış'a dönüp, "Çocuğunuza vakit ayırabiliyor musunuz? Ayırın. Ben ayıramadım, büyümesini ıskaladım" diyerek iç geçirdi geçirmesine de görünen o ki Fransızlarla yapılan sözleşme gereği 2021 yılına kadar yönetimde kalacak olan Şener'i sakin bir hayat beklemiyor.

Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde