Sandal, Kral TV Müzik Ödülleri'nden çekildi; Tarkan'ı suçladı

Sandal, Kral TV Müzik Ödülleri'nden çekildi; Tarkan'ı suçladı

'En İyi Erkek Sanatçı' kategorisinde aday gösterilen Sandal, ilginç bir şekilde adaylıktan çekildi.

Sandal, Kral TV Müzik Ödülleri'nden çekildi; Tarkan'ı suçladı
16px
24px
05.05.2010 11:56
ABONE OLgoogle

Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde Mustafa Sandal krizi! Geçen yıl çıkardığı 'Karizma' adlı albümüyle 'En İyi Erkek Sanatçı' kategorisinde aday gösterilen Sandal, ilginç bir şekilde adaylıktan çekildi.

Gazete Habertürk'ün haberine göre; şimdiye kadar birçok kez Kral TV Müzik Ödülleri'ne aday olan şarkıcıyı, kanalın genel müdürü Mehmet Gezegen de kararından vazgeçiremedi. Sandal, Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği 'New York'ta Beş Minare' adlı filmi sebep göstererek, çekimler için Amerika'da olacağını ve törene katılamayacağını belirtti. Sandal, "Katılamayacağım törende aday olmayayım da gençlerin önü açılsın" dedi.

TARKAN ETKİSİ

Müzik çevrelerinde ise, Mustafa Sandal'ın bu tavrında, ödül töreninin ezeli rakibi Tarkan'ın şirketi tarafından organize ediliyor olmasının etkili olduğu konuşuluyor. Yakın çevresine, "Tarkan'ın olduğu organizasyondan bana ödül çıkmaz" diyen Sandal'ın film çekimlerini bahane ettiği düşünülüyor. Sandal'ın adaylıktan çekilmesi üzerine ise yerine ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli aday oldu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde