Sancak yapmıştı: İkiz kulelerde dehşet!

Sancak yapmıştı: İkiz kulelerde dehşet!

İzmir'in en yüksek binaları Folkart Towers ikiz kulenin çatı katında çıkan yangın korkuttu..

Sancak yapmıştı: İkiz kulelerde dehşet!
16px
24px
15.04.2015 08:14
ABONE OLgoogle
Kentin en yüksek binaları Folkart Towers'ın çatı katında çıkan yangın hasara yol açtı, dumandan etkilenen 1 kişi tedavi altına alındı

İzmir'in en yüksek binaları Folkart Towers ikiz kulenin  çatı katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Bayraklı ilçesinde bulunan Folkart Towers ikiz  kulelerinden A Blok'un çatı katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok  sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, 200 metre  yüksekliğinde 46 katlı binadaki yangına içeriden müdahale etti. Otomatik söndürme  sisteminin devreye girdiği yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.  Sistemin devreye girmesinden dolayı koridor ve asansörlerde su birikintisi  oluştuğu öğrenildi.

 Dumandan etkilenen Hasan Okutan (23), kaldırıldığı Ege Üniversitesi  Hastanesi'ndeki tedavi edildi. Hasara yol açan yangının, Reklam panolarındaki  elektrik kablolarının kısa devre yapması sonucu çıkmış olabileceği ileri sürüldü.

Avrupa'nın beşinci, Türkiye'nin en yüksek ikinci kuleleri olan ve  kentin her yerinden görülebilen Folkart Towers ikiz kulelerinin inşaatı geçen yıl  tamamlanmıştı.

Folkart'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak. Sancak, Siirt doğumlu iş adamı. Mesut Sancak, Star ve Akşam Gazetelerinin sahibi Ethem Sancak’ın yeğeni. 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde