Sanayicinin oğlu kokain partisinde öldü

Sanayicinin oğlu kokain partisinde öldü

Ispartalı sanayici İsrafil Demirel’in 24 yaşındaki oğlu Osman Olga Demirel, KKTC’de kullandığı kokain nedeniyle yaşamını yitirdi, arkadaşı ise komada

Sanayicinin oğlu kokain partisinde öldü
16px
24px
16.12.2014 06:22
ABONE OLgoogle
Ispartalı sanayici İsrafil Demirel’in 24 yaşındaki oğlu Osman Olga Demirel, KKTC’de kullandığı kokain nedeniyle yaşamını yitirdi, arkadaşı ise komada

KKTC’de Gazimağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören ikisi kız dört öğrenci, Osman Olga Demirel’in evinde bir araya geldi. Osman Olga Demirel, Ömer Oğuz Keser ve kız arkadaşları sabah saatlerine kadar içki içip, sohbet etti. Sabaha karşı Osman Olga, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek odasına uyumaya gitti.

İlerleyen saatlerde Keser de fenalaştı. Bunun üzerine iki kız ambulans çağırdı. Sağlık görevlileri, eve geldiklerinde kızların uyarısı ile rahatsızlanıp uyumaya giden Osman Olga’yı da kontrol etmek istedi. Ancak gencin öldüğünü tespit etti.

ÂLEMİN SONU ÖLÜMLE BİTTİ 

Gazimağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören ikisi kız dört öğrenci Gülümser Sokak Karakol Mahallesi Karakaşlı apartmanında yaşayan Osman Olga Demirel’in evinde bir araya geldi. Osman Olga Demirel, Ömer Oğuz Keser ve iki kız arkadaşları sabah saatlerine kadar içki içip, sohbet etti. Sabaha karşı Osman Olga Demirel, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek odasına uyumaya gitti. Keser ile iki kız arkadaşı ise oturmaya devam etti. İlerleyen saatlerde Keser de fenalaştı. Arkadaşlarına kötüleştiğini söyleyen Keser, kustu, ardından da bayıldı. Arkadaşları bayılan Keser’i uyandırmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. 

KUSMASA ÖLECEKTİ 

Keser, kız öğrencilerin çabalarına rağmen kendisine gelemedi. Kızlar ambulansı arayarak Keser’in fenalaştığını bildirdi. Olay yerine Keser için gelen ambulanstaki sağlık görevlileri fenalaşan öğrenciyi hastaneye kaldırmak için apartmana çıktı. 

BİRİ ÖLDÜ, DİĞERİ KOMAYA GİRDİ 

Arkadaşları Keser ile uğraşırken, kötü olduğunu söyleyerek odasına uyumaya giden Demirel’in öldüğünü fark etmedi. Kızlardan birisinin Demirel’in de kötü olduğunu söylediğini, sağlık görevlilerinden ona da bakmalarını istemesi üzerine gencin yatağında yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Komaya giren Keser, Gazimağusa ardından, Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, yaşamını yitiren Osman Olga Demirel’in cesedi ise Gazimağusa Hastanesi morguna sevk edildi. 

POLİS KOKAİN KALINTILARI BULDU 

Meydana gelen ölüm üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemeler yaptı. Evde yapılan arama ve incelemede üzerinde kokain kalıntıları bulunan banknotlar ile üzerinde uyuşturucu kalıntıları olan sepha bulunarak emare olarak alındı. Polis, elde ettiği kanıtları incelenmek üzere devlet kimya laboratuvarına gönderdi. Öte yandan yaşamını kaybeden Demirel ile komaya giren Keser’den de kan örnekleri alınarak analiz için laboratuvara gönderildi. Alınan kan örnekleri ile ilgili laboratuvar sonuçlarının ise pazartesi günü açıklanacağı öğrenildi. 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR 

Lefkoşa Devlet Hastanesi’nde müşahade altına alınan Keser’in şuurunun tamamen kapalı olduğu, hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Yaşamını yitiren Demirel’in ailesine haber verildiği, yapılacak teşhisten sonra otopsisinin bugün yapılacağı öğrenildi. 


İFADELER ALINDI 

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken o gece evde bulunan kız öğrencilerin ifadesine başvurdu. Kokain türü uyuşturucunun kaynağını araştıran polisin bu yönde tutuklamalar yapması beklenirken, kız öğrencilerin ifadelerinde Demirel ile Keser’i uyuşturucu kullanırken gördüklerini söyledikleri öğrenildi. 

Vatan/Gündem Kıbrıs
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde