Sanat, aşkı ateşliyor mu?

Sanat, aşkı ateşliyor mu?

Leyla Alaton, başlangıçta bir işadamıyla evlenmişti. O adam, sanatçıya dönüşünce..

Sanat, aşkı ateşliyor mu?
16px
24px
09.02.2009 12:46
ABONE OLgoogle

Perihan Çakıroğlu'nun yazısı

Leyla Alaton, aktif işkadınlığı yanında sıkı bir sivil toplumcu aynı zamanda.
 
Kadınlarla ilgili kurumlarda çalışmayı çok seviyor. Onun bir başka devamlı uğraşısı daha var. Eşi Mehmet Günyeli'nin sanatsal faaliyetlerinde de en büyük yardımcısı.

Fotoğraf Günyeli'nin gözde merakı. Küba ve Hindistan'daki çekimlerini sergilere dönüştürmüştü. Unutulmaz fotoğrafları vardı. VİP Turizm'in kardeş patronları Ceylan ve Yasemin Pirinççioğlu ile sinerji oluşturdu. Hindistan fotoğrafları, şirketin Hint turlarına girdi. O fotoğrafları görenler, Hindistan'ın yolunu tuttu. Günyeli, işi ilerletti, tekniğini güncelleştirdi.

Nişantaşı'ndaki Cam Galeri'de açılan “Ego Kırılmaları” karma sergisine dahil oldu. Ahmet Elhan, Ahmet Oran, Burcu Perçin, Seçkin Pirim, Yavuz Tanyeli ve Ebru Yılmaz'la son eserini sergiledi.

Günyeli'nin sanatçı giderek daha fazla öne çıkıyor. Alaton, başlangıçta bir işadamıyla evlenmişti. O adam, sanatçıya dönüştü. Size, tatlı bir dedikodu; Kimi evlilikler sanat aşkını ateşlendiriyor gibi geliyor, ne dersiniz?

Bugün

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde