Samsung'dan klima alanlar mağdur

Samsung'dan klima alanlar mağdur

Güney Koreli Samsung, klima alanları mağdur etmeye devam ediyor. İşte yaşanan son örnek...

Samsung'dan klima alanlar mağdur
16px
24px
21.04.2014 10:51
ABONE OLgoogle
Yaz ayları yaklaşırken klima satışları artıyor. Klima için Samsung'u terdih edenler mağdur oluyor. Samsung ise konu hakkında açıklama yapmıyor. 

Ofisimize Samsungevi adlı internet sitesinden bir klima aldık. Klima montajı içine 447711''den kayıt oluşturduk.

Müşteri hizmetleri montaj için Beşiktaş'taki yetkili servis olan Ekmen Şirketine yönlendirdi. Servis söz verdiği 2 gün içerisinde gelmedi. Sonra da yetkili diye Avcılar' ilçesinden klimadan anlamayan bir kişiye montaj yapması için yönlendirdi. Gelen kişi, klimanın normal mi, inverter klima mı olduğunu bile fark edemeyecek kadar konudan uzak bir çalışandı.

Konuyu Samsung'a yeniden aktardık. Samsung'da bunun üzerine Eyüp'teki Garanti adlı yetkili servisi takması için yönlendirdi. Cuma günü görüştüğümüz servis pazartesi günü montaj için geleceklerini söyledi. Pazartesi günü servisi aradığımızda ise montaj gününün çarşamba olarak değiştirdiklerini öğrendik. 

Samsung servislerinin bu kadar vurdumduymazlığını Samsung merkezindeki görevli Ahmet adlı kişiye aktardık. Sonra da Recep adlı çalışanını bilgilendirdik.

İki görevlide not aldıklarını yetkililere ileteceklerini söyledi ama dönüş yapan yok. 

Samsung'dan klima alırken iki defa düşünün. Çünkü servisleri çok kötü. Hiç zamanında gelmiyorlar ve sözlerinde durmuyorlar.  Sadece reklam yapmakla yetiniyorlar. Müşteri hizmetleri ise hiçbir konuda yardımcı olmuyor. 
Samsung'dan klima alıpta pişman olmayın..
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde