Samsung Galaxy Note 4 ne zaman satışta?

Samsung Galaxy Note 4 ne zaman satışta?

Geliştirilmiş özellikleriyle hem yüksek teknoloji gücüne hem de şık tasarıma sahip yeni Samsung Galaxy Note 4, Türkiye'de satışa çıkıyor

Samsung Galaxy Note 4 ne zaman satışta?
16px
24px
13.10.2014 12:25
ABONE OLgoogle
Turkcell, Samsung’un en yeni üyesi Galaxy Note 4’ü müşterileri için hazırladığı avantajlı paketlerle satışa sunuyor. Teknoloji ve performansın estetikle bütünleştiği Galaxy Note 4’e, tarifeye ek 64 TL’den başlayan ödeme seçenekleri ile sahip olmak mümkün.

Turkcell.com.tr üzerinden kontratlı olarak ön sipariş verilebilen Galaxy Note 4, 17 Ekim’den itibaren ise Turkcell bayilerinde satışa sunulacak. Üstelik akıllı telefonunu kontratlı ya da peşin olarak alan Turkcell’liler ücretsiz tanışma paketinden faydalanırken, Turkcell.com.tr üzerinden ön sipariş veren sınırlı sayıda müşteri de lansmana özel hediyeler kazanıyor.
  
Geliştirilmiş özellikleriyle hem yüksek teknoloji gücüne hem de şık tasarıma sahip yeni Samsung Galaxy Note 4, Turkcell Platinum ayrıcalıklarıyla satışa sunuluyor. Bireysel Turkcell müşterileri, tarifeye ek 64 TL’den başlayan fiyatlar ve 36 aya varan kontratlı paketlerle Galaxy Note 4 sahibi olabiliyorlar. Galaxy Note 4’te Turkcell’lilere özel açılış ekranları ve arka planlar ile birlikte App Market, Turkcell Müzik, Resmi İşlerim, Hesabım, Dergilik, Video Konferans, Turkcell Akademi ve Cep Asistan uygulamaları yüklü geliyor. Turkcell’in kurumsal hat sahipleri de Galaxy Note 4’e avantajlı tekliflerle sahip olabiliyor.
 
İlk 3 ay 50 GB Akıllı Depo hediye

Galaxy Note 4’lerini kontratlı veya peşin alan Turkcell’liler kendileri için özel hazırlanan tanışma paketini kullanabilecekler. İlk 3 ay 50 GB Akıllı Depo, ilk 1 ay sınırsız Turkcell Müzik, App Market için 20 TL indirim kuponu ile kurumsal müşterilere özel ilk 1 ay Video Konferans ve Cep Asistan uygulamaları tanışma paketi içerisinde Turkcell’lileri bekliyor. Üstelik Turkcell.com.tr’de yapılacak ön satışta, cihazı satın alan sınırlı sayıda kişiye ise Samsung’un akıllı kol saati Galaxy Gear 2 ve DA-E550 hoparlör seti hediye olarak verilecek.

 “Kristal netliğinde görüntü, karanlık ortamlarda bile net çekim”

Turkcell’in avantajlı paketleri ve tarifeye ek 36 aya varan taksitli ödemeleriyle sahip olunabilen Samsung Galaxy Note 4, yüksek çözünürlüklü ekranı sayesinde insan gözünün sınırlarının ötesine geçen, kristal netliğinde görüntüler vadediyor. Keskin renk doygunluğu ve 5,7 inçlik Quad HD Super AMOLED ekranın yüksek kontrastı ile kullanıcılarına ekrana değil de gerçek hayata bakıyormuş gibi akıcı ve canlı renklerle farklı bir deneyim yaşatıyor.

Quad HD adı verilen çözünürlük mertebesine ulaşmış ekranı 2560x1440 piksel çözünürlükte. 1440p video izleme olanağı sunan ekran, göz yormayan görüntü ve ışık kalitesiyle internette gezinmek ve e-kitap okumak için de birebir. Karanlık ortamlarda bile en iyi görüntüyü garantileyen Samsung Galaxy Note 4’ün arka ve ön kameraları daha parlak ve daha net fotoğraflar elde etmek için geliştirildi. Selfie çekimini kolaylaştırmak için geliştirilen geniş açılı F1.9 diyafram açıklığına sahip 3,7 MP ön kameranın yanı sıra, titreşimi önleyen akıllı optik görüntü sabitleyici özelliğe sahip 16 MP arka kamera da yüksek çözünürlüğü sayesinde karanlık ortamlarda bile net fotoğraflar çekebilmenizi sağlıyor.
 
S Pen ile gerçek kalem gibi yazın

4G desteğine sahip Galaxy Note 4’ün gerçek kalem gibi gelişmiş dokunma ve yazma hissi veren S Pen, basınç hassasiyeti sayesinde de rahat bir dijital el yazısı deneyimi sunuyor. Daha keskin detaylarla yazımı zenginleştirme imkanı veren S Pen ile herhangi bir metin, ekran ve uygulamadan istenilen içerik kolayca seçilebiliyor. Seçimler bir araya getirilerek tek bir adımda hem paylaşılabiliyor hem kaydedilebiliyor.

Hızlı şarj, yüksek pil kapasitesi

Galaxy Note 4’ün dikkat çeken bir özelliği de kısalan şarj süresi. Şarj hızındaki artış sayesinde, telefonun şarjda kalma süresi önemli ölçüde azaltıldı. Galaxy Note 4, genellikle 55 dakikalık bir süreç olan “sıfırdan yüzde 50’lik şarj seviyesine” sadece 30 dakika içinde ulaşabiliyor. Kısıtlı zamanda şarjını daha uzun kullanmak isteyenler için de Ultra Güç Tasarrufu modu sunuluyor.
 
Samsung Galaxy Note 4’ün Teknik Özellikleri

İşletim Sistemi: Android 4.4 (Kitkat)

Boyutlar: 153,5x78,6x8,5 mm / 176 g

Ekran: 5,7” Quad HD Super AMOLED (2560x1440)

İşlemci: Sekiz Çekirdekli (1,9 GHz Quad + 1,3 GHz Quad Core)

Bellek: 3 GB RAM + 32 GB dahili hafıza (128 GB’a kadar microSD ile artırılabilir)

Kamera: 3,7 MP ön, 16 MP arka kamera

Batarya: Hızlı şarj özellikli standart pil (3220 mAh)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde