Samsung 2 milyon verdi, Tarkan kaç milyon istedi?

Samsung 2 milyon verdi, Tarkan kaç milyon istedi?

Şimdiye kadar yaklaşık 15 reklam filminde rol alan ve son olarak Filli Boya reklamıyla ekrana gelen Tarkan'ın, yeni bir reklam filmi teklifi aldığını öğrendim.

Samsung 2 milyon verdi, Tarkan kaç milyon istedi?
16px
24px
05.12.2016 06:37
ABONE OLgoogle

Şimdiye kadar koladan akaryakıta kadar pek çok farklı markanın reklamında izlediğimiz Tarkan'a, bu kez Samsung firması, beyaz eşya ürünleri için teklif götürmüş.

Ancak Tarkan, teklifi kabul etmemiş çünkü kendisine sunulan rakamı az bulmuş.

PAZARLIK BİLE OLMAMIŞ!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri olan Samsung, Türkiye'de yeni satışa sunacağı ürünlerin reklamı için Tarkan'a 2 milyon lira teklif etmiş. Tarkan hiç düşünmeden 'Hayır' demiş! Bunun üzerine şirket yöneticileri, Tarkan'a ne kadar ücret talep ettiğini sormuş. Megastar da tam 5 milyon lira istemiş ve bu kez 'hayır' deme sırası Samsung'a gelmiş. Yani teklifte pazarlık bile olmamış.

Yıllardır yükse rakamlara reklamlarda oynayan Tarkan, bu kez 2 milyon lirayı çok düşük bulmuş anlaşılan. Bu arada Tarkan'ın reklam fiyatını da öğrenmiş olduk: 5 milyon lira... Tarkan'ı reklamlarda oynatmayı düşünenlere duyurulur...

TOPLAMDA 48 MİLYON TL KAZANMIŞ!

Son olarak Filli Boya'nın reklamında boy gösteren Tarkan, 1994'ten bu yana 15 reklam filminde rol aldı. İlk olarak 0900'lü hatların reklamında oynayan Tarkan; Hazırkart, Pepsi, Fanta, Opet, AVEA, TTNET gibi farklı sektörlerden markaların reklamlarında boy gösterdi.

Hatta Narenciye Tanıtım Grubu'nun Rusya'ya yönelik tanıtım filmlerinde de oynayan ve reklamlardan toplamda 48 milyon lira kazandığı iddia edilen Tarkan, bakalım bundan sonra hangi ürünün tanıtımını yapacak...

Bülent Cankurt/sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde