Saldırganları böyle karşılayan emniyet amiri görevden alındı

Saldırganları böyle karşılayan emniyet amiri görevden alındı

Hamile bir kadının da içinde olduğu aracın önünü kesip saldıran Hasan Sel ve Hüseyin Sel, karakol kapısında polisler tarafından elleri sıkılarak karşılandı.

Saldırganları böyle karşılayan emniyet amiri görevden alındı
16px
24px
08.07.2019 12:18
ABONE OLgoogle

İstanbul Pendik E-5 Karayolu'nda içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin emniyette ifadeleri alınan şüpheliler Hasan ve Hüseyin Sel, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 6 Temmuz'da Yunus Emre Bahçıvan ve hamile eşi Ayfer Bahçıvan'ın içinde bulunduğu araca, Pendik D-100 Karayolu'nda seyir halindeyken yol verme meselesi yüzünden önlerini kesen iki kişinin zarar vermesine ilişkin çıkan haberler ve şikayet üzerine harekete geçti. Başsavcılık, suçlarından soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel, ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezine geldi.

Saldırganların polis merkezinin kapısında polis memurları tarafından elleri sıkılarak karşılanması tepki çekti. 

Araca saldıran şüphelinin elini sıkan Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi Amiri görevden alındı. Polis hakkında idari soruşturma başlatıldı. Hamile kadına saldıran trafik magandası Seydioğlu Baklava’nın sahibi çıktı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde