Sakın bunu denemeyin! Balkonda yoga şovu yaparken 24 metreden düştü

Sakın bunu denemeyin! Balkonda yoga şovu yaparken 24 metreden düştü

Meksika'da yaşayan 23 yaşındaki bir kadının altıncı kattaki evinin balkonunda yoga hareketi yapma isteği bir faciaya sebep oldu.

Sakın bunu denemeyin! Balkonda yoga şovu yaparken 24 metreden düştü
16px
24px
27.08.2019 17:32
ABONE OLgoogle

Balkonun pervazına ayaklarıyla tutunan ve balkonun dış tarafından sarkan kadın dengesini kaybedince 24 metreden yere çakıldı.

Sosyal medyanın yaygınlaşmasıyla birlikte fiziğine güvenenler farklı pozlar yaparak beğeni toplama yarışına artırdı… Bunun son örneği Meksika’da yaşandı… Meksika’da yaşayan 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Alexa Terrazas arkadaşlarına şov yapmak ve Instagram üzerinden fenomen olmak için çok çılgınca bir poz vermek istedi.

Altıncı kattaki evinin pervazına çıkan ve bacaklarıyla tutunarak balkondan sarkan kadın arkadaşlarına poz verdi. Fakat genç kadının dengesinin bozulmasının ardından korkunç bir olay yaşandı. Genç kadın neredeyse 25 metrelik bir yükseklikten yere çakıldı. Olay yerine gelen ilk yardım ekipleri genç kadını ambulansla hastaneye götürdü.

Genç kadının sağlık durumunun kritik olduğunu açıklayan Meksikalı yetkililer, “Sakın bunu denemeyin” açıklamasını yaptı.

11 saat süren ameliyat sonrasında taburcu olan genç kadının bacaklarının kırıldığı, kolları, kalçası ve başında da çatlak olduğu açıklandı. Doktorlar genç kadının en az 3 yıl boyunca rahat ir şekilde yürüyemeyeceğini duyurdu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde