Sakın Trump görmesin! Doğan'ın gazetesi fena çuvalladı..

Sakın Trump görmesin! Doğan'ın gazetesi fena çuvalladı..

Doğan Yayın Grubu bünyesindeki Posta gazetesi, ABD başkanlık seçimlerinde henüz sonuçlar netleşmeden Demokrat Partili aday Hillary Clinton’ı "başkan" ilan edince ters köşe oldu.

Sakın Trump görmesin! Doğan'ın gazetesi fena çuvalladı..
16px
24px
09.11.2016 12:38
ABONE OLgoogle

Posta gazetesi, ABD başkanlık seçimlerinde henüz sonuçlar netleşmeden Demokrat Partili aday Hillary Clinton’ı "başkan" ilan edince ters köşe oldu.

Gazete ABD'deki seçimleri bugün birinci sayfasından "Clinton Başkan" başlığıyla duyurdu.

Doğan Holding hisseleri Trump'ın başkanlığıyla uçtu

Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Posta, haberde "Anketler yanılmadı" dedi ve “Zafer beklendiği gibi Clinton’ın oldu” ifadelerini kullandı.

Rakamlara da yer verilen haber şöyle devam ediyor:

“Hillary Clinton, Amerika’nın ilk kadın başkanı olarak tarihe geçti. Aynı zamanda ilk eski başkan eşi olarak da tarihte yerini alacak. Clinton, başkan Obama’nın sekiz yıldır Türkiye ve Ortadoğu’ya yönelik yürüttüğü politikayı aynen devam ettireceğini seçim öncesi açıklamıştı.”

Aydın Doğan’ın suçu neydi

Üstelik Posta Gazetesi'nin merkezi de Donald Trump'ın ortağı olduğu Trump Towers'ta. Gazete yöneticileri bakalım bu konuda Doğan Holding yöneticilerine nasıl bir açıklama yapacak...


Doğan Grubu ve Trump'ın Mecidiyeköy'deki Trump Towers kulelerinde ortaklığı bulunuyor.

Donald Trump’ın “Müslümanları ABD’ye sokmayacağız” açıklamasının ardından Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'a "Trump Towers"ın adını değiştirme çağrısı yapılmıştı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde