Şahenk'ten gümüş yıla Süperstar'lı kutlama

Şahenk'ten gümüş yıla Süperstar'lı kutlama

Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk ile ABD'de okurken tanıştığı ve 1989'da İstanbul'da evlendiği eşi Diana Hanım, evliliklerinde tam tamına 25 yılı geride bıraktı.

Şahenk'ten gümüş yıla Süperstar'lı kutlama
16px
24px
08.07.2014 10:50
ABONE OLgoogle
Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk ile ABD'de okurken tanıştığı ve 1989'da İstanbul'da evlendiği eşi Diana Hanım, evliliklerinde tam tamına 25 yılı geride bıraktı. Ferit Bey'in yaklaşık bir aydır hazırlıklarıyla uğraştığı ve çok yakın arkadaşlarının davetli olduğu, çiftin evliliklerinin 'gümüş yılı' kutlamaları; hafta sonu Şahenkler'in Marmaris'teki oteli D-Maris'te gerçekleşti. 

CUMA BAŞLAYIP PAZAR BİTTİ 

Cuma-pazar dostlarını otellerinde ağırlayan Şahenk çiftinin, 25'inci yıl kutlaması cumartesi akşamı gerçekleşmiş. Sadece kuş sütünün eksik olduğu görkemli partide Ajda Pekkan sahneye çıkmış.

Davetlilere keyifli bir gece yaşatan Ajda Pekkan'ın ardından da, hobi olarak DJ'likle uğraşan Ferit Şahenk sahne almış! DJ setinin başına geçip hoşuna giden parçaların hepsini çalan ve tüm arkadaşlarını dans ettiren Ferit Bey'in performansı da inanılmazmış.

Birçok evliliğin başarısızlıkla sonuçlandığı, çoğu çiftin evliliklerinde sorun yaşadığını duyduğumuz günümüzde 25 yılı geride bırakan Şahenk çiftine, umarım 50'nci altın yıllarını da böyle mutluluk içinde kutlamak nasip olur. 

Bülent Cankurt/Sabah
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde