Şahenk'ten Bodrum’da büyük ortaklık

Şahenk'ten Bodrum’da büyük ortaklık

Mübariz Mansimov, Bodrum’daki marinasının yeme-içme işlerini yakın arkadaşı Ferit Şahenk’e teslim etti

Şahenk'ten Bodrum’da büyük ortaklık
16px
24px
01.04.2013 21:00
ABONE OLgoogle

Bankacılık, enerji, otomotiv, turizm gibi sektörlerde iş yaparken arka arkaya satın aldığı restoranlarla iddialı ve ileriye dönük bir yatırım atağına geçen Ferit Şahenk’in son bombayı patlattığı yer Bodrum oldu.

Bülent Cankurt Günaydın’daki köşesinde Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı’nın yeni ortaklığını kaleme aldı:

  “İstanbul'da neredeyse almadığı mekan kalmayan Ferit Şahenk'in, Bodrum'daki Maça Kızı'na da el attığını yazmıştım... Öğrendim ki Şahenk, Bodrum'da çok daha büyük bir işe imza atmış. Mübariz Mansimov, Bodrum'daki marinasının yeme-içme işlerini yakın arkadaşı olan Ferit Şahenk'e teslim etmiş. Şahenk, Yalıkavak'taki Palmarina'da; sahibi olduğu Nusr-Et, Kitchenette, Mezzaluna ve Loft'un şubelerini açacakmış. Mansimov'un; Türkiye'ye kendisinin getirdiği Billionaire ve Cipriani'nin Palmarina'daki şubelerinin işletmesini de Şahenk'e devredeceği konuşuluyor. Bu arada Şahenk'in; Türkler'in, Yunan adası Simi'deki uğrak yeri olan Manos'u da Palmarina'ya getireceği kulağıma geldi. Anlaşılan bu yaz Bodrum'da Ferit Şahenk rüzgarı esecek!”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde