Şahenk ABD'de beyin ameliyatı oldu

Şahenk ABD'de beyin ameliyatı oldu

Türkiye'nin en zengin beş bekar kadınından biri olarak gösterilen Filiz Şahenk ABD'de ciddi bir ameliyat geçirmiş

Şahenk ABD'de beyin ameliyatı oldu
16px
24px
03.12.2014 10:36
ABONE OLgoogle
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in kız kardeşi Filiz Şahenk geçtiğimiz günlerde Amerika'da beyin ameliyatı olmuş.

Bu haberi Günaydın yazarı Bülent Cankurt köşesinde duyurdu. Cankurt bu kötü haberin ardından tümörün aldığını ve sonucun temiz çıktığı müjdesini paylaştı. İşte Cankurt'un köşe yazısı;

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, geçen ay 2010 yılından bu yana eşit hissedar olduğu İspanyol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria'ya Garanti Bankası'ndaki yüzde 14.89'luk hissesini 5 milyar 497 milyon liraya satmıştı.

Ferit Bey, günlerce konuşulan bu satışla uğraşırken, meğer bir yandan da önemli bir sağlık sorunu ile ilgileniyormuş. Yanlış anlaşılmasın, sağlık problemi olan Ferit Bey değil; Türkiye'nin en zengin beş bekar kadınından biri olarak gösterilen ve Ferit Bey'in üzerine titrediği kardeşi Filiz Şahenk. Bir süre önce rahatsızlanan Filiz Hanım'a yapılan tetkikler sonucunda beyninde bir tümöre rastlanmış!

Bu tatsız haberle yıkılan Ferit Bey, kardeşini alıp bu konuda en iyi doktorların bulunduğu Amerika'ya götürmüş.

SONUCU ALINCA TÜM AİLE BAYRAM ETMİŞ

Amerika'da yapılan tetkikler sonucu Filiz Hanım'da rastlanan tümörün hemen alınmasına karar verilmiş. Ameliyat kararının ardından bütün Şahenk Ailesi, Amerika'da toplanmış. Geçen hafta başarılı bir ameliyatla Filiz Hanım'daki tümör temizlenmiş.

Alınan tümör de temiz çıkınca bütün aile derin bir 'oh' çekmiş. Başta Ferit Bey olmak üzere bütün aile bu haberle adeta bayram etmiş. Ben de Filiz Hanım'a ve ailenin reisi Ferit Bey'e geçmiş olsun diyorum.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde