Sağlık Bakanlığı'ndan ihale yasaklı şirketler

Sağlık Bakanlığı'ndan ihale yasaklı şirketler

Sağlık Bakanlığı, bazı medikal ve sağlık hizmeti veren şirketlere 4734 sayılı Kamu İhale ve 4735 sayılı Kamu İhale sözleşmeleri kanunları çerçevesinde ihalelere katılma yasağı getirdi.

Sağlık Bakanlığı'ndan ihale yasaklı şirketler
16px
24px
25.09.2010 17:46
ABONE OLgoogle

Sağlık Bakanlığı'nın konuya ilişkin duyuruları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. 

     Duyuruya göre, TELTIP Medikal Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret, HAVER Ecza Deposu, Çağla Medikal Danışmanlık ve Turizm Ticaret Sanayi, YKG Marka Patent Danışmanlık ve Medikal İthalat ve İhracat Ticaret, Grup Tek Tıbbi Ürünler İnşaat Turizm ve Gıda Sanayi Ticaret, BİOAKTİF Ortopedik Sağlık Hizmetleri ve Tekstil Sanayi ve Ticaret, Kent Ambalaj Sanayi ve Ticaret ve DİA MAR Sağlık Ürünleri Ticaret limited şirketleri Kamu İhale Kanunu kapsamında 6'şar ay süreyle ihalelere katılmaktan men edildi. 

     ADALI Güvenlik Optik Temizlik İnşaat Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret ile GÜÇLÜ Laboratuvar Poliklinik ve Özel Sağlık Hizmetleri limited şirketleri Kamu İhale ve Kamu İhale Sözleşmeleri kanunları, A ve S Tıbbi Ürünler İmalat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kamu İhale Kanunu ve Nazlı Yemek Gıda Temizlik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi de Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu kapsamında 1'er yıl süreyle ihalelere katılamayacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde