Şafak Sezer, ücrette Cem Yılmaz'a yetişti

Şafak Sezer, ücrette Cem Yılmaz'a yetişti

Ücretini 300 bin dolardan 1milyon TL'ye çıkararak da kaşesine yaklaşık %100 zam yaptı

Şafak Sezer, ücrette Cem Yılmaz'a yetişti
16px
24px
31.07.2010 23:23
ABONE OLgoogle

Oyuncu Şafak Sezer, 'Vizontele' filmindeki 'Veli' karakteriyle girdiği sinema sektöründe, 10 yılda 14 filmde rol alarak önemli bir başarıya imza attı. Öyle ki Sezer'in rol aldığı 14 sinema filmini yaklaşık 19 milyon kişi izledi.

'TürkMalı' ile televizyon dizilerindeki şanssızlığını da kıran Sezer, bugüne kadar 7 farklı ürünün, reklam filmleri için kamera karşısına geçti. Özellikle bir telefon operatörünün reklam filmiyle hayran kitlesini artıran Sezer'e, bütün bu çalışmaların dönüşü muhteşemoldu. Gazete Habertürk'ün haberine göre; sinema filmlerindeki oyunculuk ücretini 300 bin dolardan 1milyon TL'ye çıkararak da kaşesine yaklaşık %100 zam yaptı. Şafak Sezer, böylelikle sinema filmlerindeki oyunculuk ücretiyle Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'a yetişti.

ACAR'A FİLM ÇEKECEK

Oyunculuk ücretini artıran Şafak Sezer, 'Kutsal Damacana' serisinin üçüncü filminde ise olmayacak. Bunun nedeni ise, ücretini %100 artırması. Filmin yapımcısı Şenol Zencir, projenin bütçesinin Sezer'e 1milyon TL vermeye elverişli olmadığı gerekçesiyle, yeni oyuncu arayışlarına başladı. Sezer ise, Erdal Acar'ın yeni kurduğu 'ACR' adlı yapım şirketinin ilk sinema filminde rol almak için sözleşme imzaladı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde