Sadettin Saran'a: Allah rızası için aday ol

Sadettin Saran'a: Allah rızası için aday ol

Fenerbahçeli taraftarlardan Sadettin Saran'a inanılmaz bir destek yağıyor.

Sadettin Saran'a: Allah rızası için aday ol
16px
24px
27.05.2015 11:43
ABONE OLgoogle
Sosyal medyada "#caresaran" hashtag'i açan taraftarların artık baskı boyutuna getirdiği ilgi ve destek, Saran Holding'in telefon ve faks hatlarını da kilitledi.

Sosyal medyada holdingin telefon numaralarını yayınlayan taraftarlar, çığ gibi büyüyen mesaj destekleriyle "Allah rızası için aday ol" ve "Kurtar bizi" diyerek Sadettin Saran'a çağrıda bulunuyor.
 
Saran ise, gösterilen ilgi ve beklentiye karşılık şunları söylüyor:
 
"KULÜP ÜYELİĞİNDEN HAKSIZ OLARAK İHRAÇ EDİLDİĞİMİZ MAHKEMEDE KARARA BAĞLANDI, AMA..."
 
"İlginize çok teşekkür ederim, ama hukuki durum dolayısıyla aday olamıyorum. Daha önce de açıkladığım gibi ben her zaman başkan adayıyım, doğal adayım, Fenerbahçe'nin geleceğine talibim. Bu doğrultuda ekibimle birlikte çalışmalarıma devam ediyorum. Hukuki durum şudur, biz davayı kazandık. Haklılığımız yasal olarak kabul edildi. Kulüp üyeliğinden haksız olarak ihraç edildiğimiz mahkemede karara bağlandı. Yargıtay son olarak bu kararı onadı. Artık son aşamaya gelindi. En geç 15 gün içinde bu iş bitecek ama kongreye yetişmedi maalesef. Bu yüzden aday olamıyorum. Ama bundan sonra gerekeni yapacağız, merak etmeyin. Desteğiniz için sonsuz teşekkürler."
 
Fenerbahçeli taraftarların başkan olarak görmek istedikleri Sadettin Saran'a gönderdiği bazı mesajlar şöyle: 
 
-Sizi Mardin'den arıyorum. Başkan olmanız için ne gerekiyorsa yapacağız. Biz 100-150 kişi holdingin önüne geleceğiz ve size destek olacağız.
 
-Allah rızası için Fenerbahçe başkanlığına adaylığınızı koyun.
 
-Aziz Yıldırım başkanlığı sürecinde hiçbir şey yapmadı demiyorum. İyi kötü stat, Samandıra, Topuk Yaylası gibi projeleri var, ama artık tamam.
 
-Fenerbahçe bir adamın değil, halkın takımı.
 
-Allah aşkına kurtar bizi ağabey, lütfen ya lütfen.
 
-Sadettin başkan, Fenerbahçe şampiyon!
 
-Lütfen Fenerbahçe'ye başkan adaylığınızı koyun, bu taraftar arkanızda.
 
-Sayın Sadettin Saran başkanım, artık mevcut yönetime dayanamıyoruz. Özellikle bu sezon istifa isteyen taraftarların sayısı arttı. Eğer başkan adayı olursanız desteği alırsınız. Lütfen artık bu sezon gelin ve başkan olun. Saygılarımla.
 
-Gel başkan ol, bu taraftar senin her zaman arkanda. Gel kurtar bizi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde