Sadettin Saran: Fenerbahçe'de olağanüstü kongre için imza toplanması yanlış

Sadettin Saran: Fenerbahçe'de olağanüstü kongre için imza toplanması yanlış

Sadettin Saran, "Fenerbahçe’ye çok büyük teveccühle gelmiş bir başkan var. Daha 7 ay oldu. İmza toplama olaylarını, genel kurul konuşulmasını yanlış buluyorum"

Sadettin Saran: Fenerbahçe'de olağanüstü kongre için imza toplanması yanlış
16px
24px
31.01.2019 11:36
ABONE OLgoogle

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, TGRT Haber’de yayınlanan “Meliha Okur ile Anlat Bana” programına konuk oldu.

Saran'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“Çok genç yaşta tanıştım sporla. Hayatımın olmazsa olmazlarından bir tanesi. İş hayatında gerekli olan her şeyi- disiplin, motivasyon, fedakarlık, hedef belirleme, takımdaşlık- spor hayatından kazandım.”  Ali Koç'dan istifa iddialarına cevap: Buradayım

Ali Koç'a destek çağrısı!

Saran, Fenerbahçe'de olağanüstü kongre için imza toplanmasını doğru bulmadığını belirterek, "Kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik durum ve futbol şubemizin sportif durumu elbette ki hepimizi üzmekte ve endişelendirmektedir. Ancak kongre tarafından büyük teveccühle görevlendirilmiş bir yönetimin henüz altıncı ayında kongreye gitmesini istemek de haksızlıktır. Dolayısıyla olağanüstü kongre için imza toplanmasını şahsen tasvip etmiyorum. Temennimiz, sayın Ali Koç’un hatalarından dersler çıkararak camianın teveccühüne uygun şekilde kulübümüzü layık olduğu yerlere taşımasıdır. Sayın Ali Koç’a destek olunması gerek. Tabii ki hatalar vardır. İlk başta sportif yapılanmada hata var. Hatalarımızdan öğreneceğiz ki devam edelim. Kimler bu hatalı yapılandırmada rol aldıysa profesyonel veya amatör veya arkadaş onlardan uzak durarak bundan sonraki yapılandırmada dikkat ederek Fenerbahçe bu sıkıntıları atlatır. Bu yaz yapılacak doğru hamlelerle Fenerbahçe önümüzceki sezonun en güçlü şampiyonluk adayıdır. Bu zor günler taraftarın da desteğiyle atlatılacaktır" diye konuştu. 

"İlk doğru zamanda Fenerbahçe başkanlığına aday olma niyetim var"

“Hayallerimden biri Fenerbahçe başkanlığı. Sayın Ali Koç aday olunca kenara çekildim. Doğru zamanda yapmak, fırsatçı olmamak lazım. Önce Fenerbahçe’yi düşünmek lazım. Bunu öylesine söylemiyorum. İlk doğru zamanda da aday olma niyetim var.”

"Altınordu gibi kulüplerin artması lazım"

“Futbol endüstrisinde çok ciddi sorunlar var. Altyapıya daha fazla önem verilmesi gerekiyor. Daha fazla Cengiz Ünder’ler yetiştirilmeli. Altınordu bunu çok iyi yapıyor. Böyle kulüplerin artması lazım. Tabii sadece altyapıyla olmaz. Pazarlamayı da iyi yapmak gerek"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde