Sadettin Saran-Emina Jahovic aşkında sürpriz gelişme! Nikah...

Sadettin Saran-Emina Jahovic aşkında sürpriz gelişme! Nikah...

Emina Jahovic ile Sadettin Saran aşkında sürpriz gelişme...

Sadettin Saran-Emina Jahovic aşkında sürpriz gelişme! Nikah...
16px
24px
11.10.2019 05:33
ABONE OLgoogle

Sırp basınının iddiasına göre; oğullarını Saran’la tanıştıran Jahovic, evine taşındığı işadamıyla nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Bu yaz aşklarına bir şans daha veren Emina Jahovic'le Sadettin Saran'ın ilişkisi adım adım evliliğe gidiyor. Jahovic'in özel hayatıyla ilgili sık sık haber yapan Sırp basını, şimdi de güzel şarkıcının işadamıyla yakın zamanda nikah masasına oturacağını yazdı.  Emina Jahovic ve işadamı Sadettin Saran'dan aşk şovu! Evlilik...

İkili, barışma sonrası el ele görüntü vermeye başladı.

SARAN, ÇOCUKLARLA KAYNAŞTI  Sadettin Saran, aşkı Emina Jahovic'in ayağını yerden kesti

İlişkinin başında Saran'la görüntülenmekten kaçınan Jahovic'in geçtiğimiz günlerde işadamıyla el ele objektife yansıması da yine Sırp basını tarafından evlilik kararının bir göstergesi olarak yorumlandı. 

Hatta ünlü şarkıcının ülkesindeki gazeteler, Jahovic'in kısa süre önce de eski eşi Mustafa Sandal'dan olan oğulları Yavuz ve Yaman'ı Saran'la tanıştırdığını yazdı.

Saran'ın evinde gerçekleşen tanışmanın sıcak geçtiğini belirten Sırp basını, hatta Jahovic'in sosyetik işadamının evine diş fırçası ve makyaj malzemeleri gibi kişisel eşyalarını da taşıyarak yavaş yavaş yerleştiğini öne sürdü. Jahovic'le dost kalan Musti, "Emina yeniden evlenmek isterse destek olurum" demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde