‘Sabotaj’ iması akılları karıştırdı

‘Sabotaj’ iması akılları karıştırdı

Futbol kamuoyu Zorlu"nun cumartesi günü söylediği “Sabotaj varsa durumu gözden geçiririz” sözlerini tartışıyor

‘Sabotaj’ iması akılları karıştırdı
16px
24px
20.03.2007 08:27
ABONE OLgoogle

Vestel Manisaspor Onursal Başkanı Ahmet Nazif Zorlu"nun cumartesi günü söylediği sözler futbol kamouyonda yeni bir tartışma başlattı.

Manisa"da oynanan Sakaryaspor maçının kaleci Bülent ile antrenör Metin Bayındır"ın hakem Cüneyt Çakır"a saldırıları nedeniyle tatil edilmesinin ardından kulüp onursal başkanı ve Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu “Şiddet varsa, sabotaj varsa, futbola yatırımlarımızı gözden geçiririz” demişti. Zorlu"nun, yaşananlar sonrası özellikle "sabotaj" ifadesini neden kullandığı ise merak konusu oldu. Ahmet Nazif Zorlu"nun bu göndermesi "Vestel markası altında" büyük yatırımlar yaptıkları futbolda, önlerinin kesilmeye çalışıldığı yorumlarını gündeme getirdi. Ayrıca bazı kesimler de “Haluk Ulusoy federasyonun seçime gitmesi için diğer kulüplerle birlikte attıkları imzanın diyetini mi ödüyorlar?” şeklinde görüş bildirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde