Sabancıların o fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Sabancıların o fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Sosyetenin 3 bekar kardeşi Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı, önceki gece birlikte fotoğraf paylaştı; ortalık karıştı!

Sabancıların o fotoğrafı ortalığı karıştırdı
16px
24px
23.12.2015 10:15
ABONE OLgoogle
Sosyetenin 3 bekar kardeşi Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı, önceki gece birlikte fotoğraf paylaştı; ortalık karıştı! Bir grup genç kız, kardeşlerin olduğu mekana gitti, fotoğrafa yüzlerce aşk mesajı yağdı.

Sosyetenin gözde bekarlarından Hacı, Hakan ve Kerim Sabancı önceki gece Frankie İstanbul'da babaları Ömer Sabancı için düzenlenen kutlamaya katıldı. Popstarları gölgede bırakacak şekilde ilgi gören sosyetik kardeşler, mekandaki genç kızların göz hapsindeydi. 3 gözde bekar, burada çektirdikleri fotoğrafı instagram'dan yayınlayınca ise ortalık daha da karıştı. İnstagram'da yaklaşık 65 bin kişinin takip ettiği ortanca kardeş Hakan Sabancı, fotoğrafı paylaşan isim oldu. 

ÖZGE VE ASLIŞAH GÖRMESİN! 

Yine instagram'da 63 bin kişilik takipçisiyle birçok şarkıcı ve oyuncuyu sollayan Hacı Sabancı ile küçük kardeş Kerim'in de olduğu kare, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Özellikle Hakan Sabancı'nın 'fanları', bu fotoğrafın altına aşk mesajları yağdırdı.

Hatta dedikodulara göre Sabancı kardeşlerin, Frankie İstanbul'da olduğunu gören bir grup genç kız, mekana gitti; özel parti olduğu için içeriye giremedi. Fotoğrafa yapılan şu yorumlar ise Hakan'ın sevgilisi Aslışah Alkoçlar ile Hacı Sabancı'nın aşkı Özge Ulusoy'u kızdıracak cinstendi: "Allahım, sadece biri benim olsaydı", "Haydi kızlar, kalkın gidiyoruz neredelerse!", "Bu tayfayla ölüme bile giderim".



GÖZDE KARDEŞLER

Özge Ulusoy'la aşk yaşayan Hacı ile Aslışah Alkoçlar ile yaz aylarından beri birlikte olan Hakan, sevgilileri olmalarına rağmen genç kızların gözdesi. Küçük kardeş Kerim de popülerlikte ağabeylerinden eksik kalmıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde