Sabancı yerde de uçacak!

Sabancı yerde de uçacak!

Uçaklarını dünyanın dört bir yanına uçuran Ali Sabancı, artık yerde de uçacak!

Sabancı yerde de uçacak!
16px
24px
13.05.2010 09:00
ABONE OLgoogle

Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Pegasus Havayolları'na kısa sürede büyük ivme kazandıran ve uçaklarını dünyanın dört bir yanına uçuran Ali Sabancı, artık yerde de uçacak!

Çünkü Ali Bey'in kendisine dünyanın en hızlı otomobillerinden biri olan Ferrari 612 Scaglietti aldığını öğrendim. Ali Bey'in yeni arabasının maksimum hızı 315 km/s, 0'dan 100 km'ye ise 4.2 saniyede çıkıyor. Hoş, Ali Bey'in Türkiye yollarında bu hıza ulaşacağını pek sanmıyorum ama yeni oyuncağının direksiyonuna geçtiği için çocuklar gibi şen olduğunu duyuyorum!!!

300 BİN EURO ÖDEMİŞ

Tutumluluk geni aileden gelen Ali Bey, Ferrari'nin en pahalısı olan 612 Scaglietti'nin 510 bin Euro'ya sıfırını almak yerine ikinci el olanını tercih etmiş. Öğrendiğime göre Ali Bey, mavi renkteki ikinci el Ferrari'sine yaklaşık 300 bin Euro (Türkçesi 585 bin TL) ödemiş ama 2005 model olmasına rağmen, çok az kullanılmış ve çok temizmiş. Ali Bey umarım Ferrari'sini iyi günlerde kullanır...

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde