Sabancı aşkı 'Erken' bitti

Sabancı aşkı 'Erken' bitti

Tuncer Öztarhan'dan 5 ay önce boşanan Ece Erken'in Hacı Sabancı ile olan aşkı sadece 1 hafta sürdü.

Sabancı aşkı 'Erken' bitti
16px
24px
17.04.2010 11:17
ABONE OLgoogle

Şen dul Ece Erken'in Hacı Sabancı ile ilişkisi sadece bir hafta sürdü.
  
Tuncer Öztarhan'dan 5 ay önce boşanan Ece Erken'in Hacı Sabancı ile olan ilişkisi sadece 1 hafta sürdü. Anne Sabancı, bu aşka onay vermeyince Hacı Sabancı, güzel sunucuyla yollarını ayırdı

Sunucu Ece Erken'in aşk hızına yetişilmiyor. Tuncer Öztarhan'la evliliği bittikten sonra Öner Akgün ile kısa süreli birliktelik yaşayan Erken, şimdi de Hacı Sabancı ile yollarını ayırdı. Hacı Sabancı geçtiğimiz günlerde Ece Erken'le birlikte olduğunu kabul etmişti.

Sabancı, 'Ece'yle güzel bir beraberliğe başladık. Sonuçta kimse laf olsun diye bir ilişki yaşamaz. Aramızda bir elektriklenme oldu ve ikimiz de buna karşı koyamadık' demişti. Sabancı'nın açıklamalarından sonra anne Arzu Sabancı oğluyla ciddi bir konuşma yaptı. Sabancı, oğluna bu birlikteliğini tasvip etmediğini açıkça söyledi. Hacı Sabancı bu konuşma sonrasında ilişkisini bitirmeye karar verdi. Böylece Ece ile Hacı'nın birlikteliği 1 hafta sonra son bulmuş oldu.

İSTENMEYEN GELİNE VETO

Ece Erken, 3 yıl önce nikah masasına oturduğu Tuncer Öztarhan'ın ailesi tarafından da istenmeyen gelin ilan edilmişti. Öztarhan, ailesinin tüm karşı çıkmalarına rağmen Erken'le evlenmişti. Çiftin düğününe damadın babası katılmamıştı.

Erçin Dağ Eysen/Akşam

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde