Sabancı ailesinin mutlu günü

Sabancı ailesinin mutlu günü

İlhan Sabancı ve Pınar Konca hayatını birleştirdi

Sabancı ailesinin mutlu günü
16px
24px
11.10.2010 07:20
ABONE OLgoogle

Sabancı Ailesi'nden Yalçın-Neslihan Sabancı çiftinin oğlu İlhan Sabancı; Aysel-Erdener Konca çiftinin kızı Pınar Konca ile cumartesi akşamı Çırağan Sarayı'nda dünyaevine girdi.

Düğüne iş ve cemiyet hayatından 650 davetli katıldı. Heykel ve sütunlarla Fransız Sarayı'na çevrilen balo salonundaki düğünde çiftin nikah şahitliğini, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, eski başbakanlardan Tansu Çiller ve Hayat Uru yaptı.

Salon Fransız Sarayı'na çevrilir de eğlence Türk usulü olur mu? Nikah kıyılıp ritüeller yerine getirildikten sonra önce Fransız Gold Singer grubu sahneye çıktı, ardından da dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant, şarkılarıyla eğlenceyi doruğa çıkardı.

GELİNİN EVİNDE PANKART AÇTI!

İlhan Sabancı, akşamki düğün için öğle saatlerinde Pınar Konca'yı evinden almaya gitti. Ailesinden birkaç kişi ve yakın arkadaşlarıyla gelin evine giden İlhan Sabancı'nın o sırada açtığı kocaman pankart görülmeye değerdi doğrusu.

Fotoğraflarının bulunduğu pankartın üzerinde, "Bugün gelin geliyorsun evimize, huzur getirdin ailemize" yazıyordu. Belinde kırmızı kurdeleyle evden çıkan Pınar Konca, damat beyin bu jesti karşısında hem çok duygulandı hem de çok mutlu oldu.

Genç çiftin balayı için önce Amerika’ya ardından da Bora Bora gideceği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde