Sabancı Holding'de yeniden yapılandırma

Sabancı Holding'de yeniden yapılandırma

Sabancı Holding A.Ş, grup başkanlıklarında yeniden yapılanmaya gitti.

Sabancı Holding'de yeniden yapılandırma
16px
24px
01.03.2011 17:21
ABONE OLgoogle

Sabancı Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasına göre, şirketin yönetim kurulu toplantısında Lastik, Takviye Malzemeleri ve Otomotiv Grup Başkanlığı'nın ismi Sanayi Grup Başkanlığı olarak değiştirildi. 

     Kordsa Global Endüstriyel İplik ve Kordbezi Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Brisa Bridgestone Sabancı Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş'ne ek olarak Olmuksa International Paper Sabancı Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Yünsa Yünlü Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sanayi Grup Başkanı Mehmet Pekarun'a bağlandı. 

     Perakende Grup Başkanlığı'nın ismi Perakende ve Sigortacılık Grubu olarak değiştirilirken, Carrefoursa Carrefour Sabancı Ticaret Merkezleri A.Ş., Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri Ticaret A.Ş., Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. ve Exsa Export Sanayi Mamülleri Satış ve Araştırma A.Ş.'ne ek olarak Aksigorta A.Ş., Avivasa Emeklilik ve Hayat A.Ş. de, Perakende ve Sigortacılık Grup Başkanı Haluk Dinçer'e bağlandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde