Sabancı Holding'de 'Halef-Selef' birarada

Sabancı Holding'de 'Halef-Selef' birarada

19 Temmuz 2010 tarihinden bu yana Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Chief Executive Officer (CEO) olarak görev yapan Zafer Kurtul, son kez basının karşısına çıktı....

Sabancı Holding'de 'Halef-Selef' birarada
16px
24px
24.02.2017 12:21
ABONE OLgoogle

19 Temmuz 2010 tarihinden bu yana Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Chief Executive Officer (CEO) olarak görev yapan Zafer Kurtul, 30 Mart 2017 tarihi itibarıyla görevlerinden ayrılma kararı aldı.

Sabancı Holding CEO’luk görevine halen Sabancı Holding Enerji Grup Başkanı olarak görev yapmakta olan Mehmet Göçmen atandı.

Sabancı Holding'in 2016 yıllık paylaşın toplantısı Sabancı Center'da yapıldı. Toplantıya Sabancı Holding Başkanı Güler Sabancı, Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, 30 Mart'ta bayrağı devralacak olan Mehmet Göçmen ve holding yöneticileri katıldı. 

Gündemde olmamasına rağmen Sabancı Holding CEO'su Sayın Zafer Kurtul'un ev sahipliğinde Sabancı Holding’in 2016 yılı finansal sonuçlarının açıklandığı Yıllık Paylaşım Toplantı’sına Güler Sabancı sürpriz yaparak katıldı. 

Güler Sabancı: Kurtul'a teşekkür, Göçmen'le yeni etaplara koşacağız

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada Zafer Kurtul'a katkılardan dolayı teşekkür etti.

Sabancı şunları söyledi: Zafer Kurtul son 20 yıla yakındır Sabancı Topluluğu'nda… Kendisinin bu süreçte, bu önemli koşuda, bu önemli kararlarda çok büyük katkısı oldu. Kendisine Grubumuz adına sonsuz teşekkür ediyorum. Bayrağı başarıyla taşıdığı için hepinizin huzurlarında bir daha kutluyorum. Bundan sonraki yolcuğunda da başarılar diliyorum. 

Kuvvetli öz kaynaklarımız, sağlıklı finansal yapımız, daha da önemlisi, daha da kıymetlisi kuvvetli insan kaynaklarımız ve sağlam kurumsal kültürümüz ile bugünlere geldik. Bu etapları koşarak doksan yıldan fazladır biriktirerek, değer yaratarak bugünlere geldik. Bugüne kadar başarıyla koşulan bu etapların, aşılan engellerin sonunda bugün sağlıklı, güçlü bir bünyemiz var. 

Bu altyapı üstüne Zafer Bey bayrağı Mehmet Göçmen'e devrediyor. Mehmet Göçmen'in liderliğinde yeni etaplar koşacağız. Sabancı Holding'de yeni dönemde, yeni etapta çok başarılı olacağına dair Yönetim Kurulu olarak bütün inancımız tamdır. Kendisine hayırlı olsun diyorum.

 Güler Sabancı konuşmasının ardından Zafer Kurtul ve Mehmet Göçmen birlikte basım mensuplarına poz verdi..

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde