Sabah yazarından tepki çeken yazı: Deniz Baykal yamulmuş!

Sabah yazarından tepki çeken yazı: Deniz Baykal yamulmuş!

Sabah yazarı, Deniz Baykal'ın tedavi süreci sonrası kamuoyu ile paylaşılan ilk fotoğrafına ilişkin tepki çeken ifadeler kullandı.

Sabah yazarından tepki çeken yazı: Deniz Baykal yamulmuş!
16px
24px
18.06.2018 04:46
ABONE OLgoogle

Sabah yazarı Engin Ardıç, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın tedavi süreci sonrası kamuoyu ile paylaşılan ilk fotoğrafına ilişkin tepki çeken ifadeler kullandı.

Ardıç, "Bana biraz 'tuhaf' göründü: Sert ve ters bakıyor, bir kaşı yukarıda bir kaşı aşağıda, eli de "takallüs" etmiş, kasılmış yani. Bununla 'sapasağlam' olduğunu söylemek istediler ama pek öyle görünmüyor. 'Yamulmuş' olduğu belli" dedi.

Ardıç, dün yayımlanan ve tepki çeken yazısına şöyle devam etti:

"Bu adam, 'en yaşlı üye' sıfatıyla yeni meclisin açılışını yapacak. Geçen seferki gibi. Sonra da yerini, gene geçen sefer olduğu gibi, AKP mebusu bir 'akil adama' bırakacak. Açabilecek mi? O haliyle kürsüde durabilecek mi? Sonra da meclis sıralarında yerini alıp 'yasama faaliyetlerine' katılabilecek mi? Belli ki Deniz Baykal'a bir 'jest' yapılmıştır."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde