Saadet Partisi'nden Sülün Osman göndermeli reklam filmi gündem oldu

Saadet Partisi'nden Sülün Osman göndermeli reklam filmi gündem oldu

Saadet Partisi Sülün Osman sinema reklamı vizyona giren filmler öncesinde yayınlanmaya başladı. Kısa sürede gündem olan reklam büyük beğeni topladı.

Saadet Partisi'nden Sülün Osman göndermeli reklam filmi gündem oldu
16px
24px
04.02.2019 08:01
ABONE OLgoogle

24 Haziran Milletvekili Seçimlerinde yürüttüğü seçim kampanyasıyla hafızalarda tazeliğini koruyan Saadet Partisi bu kez de 31 Mart Yerel Seçimleri için ilginç bir reklam filmine imza attı.

Kendi bünyesinde Türkiye'nin ilk Siyasal İletişim Ofisi'ni (SİO) kuran Saadet Partisi geçtiğimiz hafta Ankara'da düzenlediği 'Aday Tanıtım ve Kampanya Lansmanı' programında 'cepsiz ceket' çıkışıyla yerel seçim kampanyasını, "Dürüst Olmak Gerekirse", "Dürüst Başkan, Dürüst Yönetim" sloganlarıyla da seçim sloganını duyurmuştu.

SAADET PARTİSİ'NİN ‘SÜLÜN OSMAN’ GÖNDERMELİ REKLAM FİLMİ

Son yıllarda seçim kampanyalarıyla da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerinde toplayan Saadet Partisi, sinemalarda vizyona giren filmlerin öncesinde reklam filmi yayınlatmaya başladı. Saadet Partisi, dünde Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filmi öncesi konusu İstanbul’un en büyük dolandırıcılarından biri olan ‘Sülün Osman’ göndermeli bir video reklam hazırladı. 

Videoda, Sülün Osman’ın İstanbul’u soyduğunu, vatandaşın nasıl dolandırıldığına dikkat çekilirken, “Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncuda olmadı. Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler.” ifadelerine yer verildi. Reklam filminin ara sesinde geçen 'kendilerine bağladılar' ifadesi de dikkat çekti. 

TABİ O ZAMANLAR KÖPRÜDEN GEÇMEYENLER PARA ÖDEMEK ZORUNDA DEĞİLDİ

İşte Saadet Partisi’nin ‘Sülün Osman’ göndermeli video reklamında geçen o ifadeler:

"60 yıllarda İstanbul'da Sülün Osman fırtınası esiyordu. Beyoğlu'ndaki tramvayı, Galata Kulesi'ni, Dolmabahçe'deki saati ve hatta Taksim Meydanı'nı kendi malıymış gibi satıp dev bir varlık fonu kurmuştu. (ara ses kendilerinee bağladılarrr) Galata köprüsüne adım atan herkesten geçiş ücreti aldı. Tabi o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi. Sülün Osman mesleğinde ilk değildi sonuncuda olmadı. Bu işler bazen bireysel bazen organize işler ama her zaman yanlış işler. Saadet Partisi keyifli seyirler diler..."

REKLAM FİLMİ GÜNDEM OLDU

Kısa sürede gündem olan reklam filmi sosyal medyada büyük beğeni topladı. Yüzlerce yoruma konu olan video için bazı kullanıcıların yorumları şöyle;

* Saadet Partisi reklam işlerinden iyi anlıyor çok başarılı olmuş.

* Geçenlerde Çiçero'dan önce de çalıyor ama çalışmıyor temalı bi reklam vardı o da baya iyiydi.

* Göndermenin kralı olmuş dün filmde izlemiştim çok hoşuma gitmişti.

* Tüm salonun filmden daha fazla güldüğü reklam.

* Medya desteğinden yoksun bir partinin ağzı ile tuttuğu kuşlardan biri daha. Göz göre göre harcanıyorlar net.

* "Tabi o zamanlar köprüden geçmeyenler para ödemek zorunda değildi" diyerek güldüren reklam filmi.

Milli Gazete

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde