Rusya'dan Türkiye’ye charter düzeltmesi: Önümüzdeki günlerde belli olur

Rusya'dan Türkiye’ye charter düzeltmesi: Önümüzdeki günlerde belli olur

Rusya'nın bu yıl içerisinde Türkiye'ye charter uçuşları başlatmayacağı belirtildi. Sonra da...

Rusya'dan Türkiye’ye charter düzeltmesi: Önümüzdeki günlerde belli olur
16px
24px
19.07.2016 11:03
ABONE OLgoogle
Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Rusya ve Türkiye arasındaki charter ve tarifeli seferlerin başlayacağı kesin tarihin belli olmadığını, iki tarafın da önümüzdeki günlerde bu yasağın kaldırılacağı zamanın belirleneceğini düşündüğünü bildirdi.
 
Daha önce İzvestiya gazetesi Lomidze'nin açıklamalarına dayanarak charter seferlerinin bu sene başlamayacağını açıkladı. Lomidze, Rus haber ajansı Ria Novosti'ye yaptığı açıklamalarda, bu bilgiyi kesinlikle yalanlayarak, Rusya ve Türkiye arasındaki hava bağlantısının düzelme sürecinin devam ettiğini ve iki tarafında bu sorunun en kısa zamanda çözülmesi konusunda hemfikir olduğunu ifade etti

İki ülkenin ilgili bakanların katılımıyla bir çalışma grubu kurulduğunu belirten Lomidze, "Askeri darbe girişiminin ardından Türkiye'deki güvenlik konusunun daha da önemli bir hal aldı. Charter ve tarifeli seferlerin başlayacağı süre direkt olarak bu ülkedeki güvenliğin sağlamasına bağlıdır" dedi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde