Ruslar'ı Türkler giydiriyor

Ruslar'ı Türkler giydiriyor

Colin's'ten Adil Işık'a, Gizia'dan Ramsey'e Türk markalarının Rusya'daki hızlı yayılması sürüyor.

Ruslar'ı Türkler giydiriyor
16px
24px
05.09.2010 14:13
ABONE OLgoogle

Colin's'ten Adil Işık'a, Gizia'dan Ramsey'e Türk markalarının Rusya'daki hızlı yayılması sürüyor. Diğer markalar da art arda mağazalar açarak zincirleşiyor...

Türk hazır giyim ve konfeksiyoncularının en gözde pazarı kuşkusuz Rusya. Nitekim halen yurtdışında en çok Türk mağazasının bulunduğu ülke de Rusya. Bir dönemler bavul ticareti yoluyla bu ülkeye mal satan firmaların yerini artık perakende zincirleri almış durumda. Para Dergisi'nin bu haftaki sayısında yer ala Rusya'yı fetheden Türk hazırgiyimciler.

Rusya'da en çok mağazası olan Türk şirketi 152 şubesiyle, blue jean markası Colin's'in sahibi Eroğlu Holding. Adil Işık'ın 29, Damat Tween'in 9, Ramsey'in 14 mağazası var. Süvari, 2 yıl içinde 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor. Rusya hazır giyim perakendeciliğinde öne çıkan Türk şirketleri arasında, kendi kategorisinde lider olanı bile var. Romano Botta markasının sahibi Kanpak Tekstil, 74 mağazayla erkek giyiminde en çok mağazası olan firma durumunda.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde