Rus devlet televizyonundan diplomatik skandal görüntüleri

Rus devlet televizyonundan diplomatik skandal görüntüleri

Rus lider Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve beraberindeki heyeti beklettiği ortaya çıktı... İşte diplomatik ayıbın görüntüleri

Rus devlet televizyonundan diplomatik skandal görüntüleri
16px
24px
09.03.2020 11:07
ABONE OLgoogle

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Moskova ziyaretinde Putin’in Türk heyetini kabul ettiği salona, “Osmanlı'yı 93 harbinde yenen Rus askeri heykeli” ve Erdoğan ile Putin’in görüştüğü odaya 1783'te Kırım'ı ilhak eden Büyük Katerina’nın heykelini koyarak “mesaj” vermeye kalkışan Rus diplomasisi son olarak daha büyük bir ayıba imza attı.

Rus lider Putin’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyeti 2 dakika beklettiği ortaya çıktı. Saygısız tutumu, Rus devlet televizyonu kronometre tutarak yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Moskova ziyaretine dair Rus devlet televizyonunda yayınlanan görüntüler Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik diplomatik nezaketsizliğini ortaya koydu.

Putin'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda bekletip kameralara kaydettirdiği ortaya çıktı. Söz konusu görüntüleri yayınlayan Rossiya 1, kanalı Erdoğan ve bakanların bekletildiği dakikaları ekranda kronometre ile gösterdi.

Saygısız tutumu Rus devlet televizyonu Rossiya 1 Türkiye’ye karşı propaganda malzemesi olarak ekrana getirdi.

Karar

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde