Ruhi Sanyer de işten çıkarıldı

Ruhi Sanyer de işten çıkarıldı

Şimdiye kadar 23 Radikal çalışanı ''maliyetlerin azaltılması'' gerekçe gösterilerek işten çıkarıldı. İşte çıkarılan isimler..

Ruhi Sanyer de işten çıkarıldı
16px
24px
26.08.2010 13:26
ABONE OLgoogle

Doğan Grubu'nun Radikal gazetesi ile Referans gazetelerini birleştirme kararı, çalışanların aleyhine oldu. Şimdiye kadar 23 Radikal çalışanı "maliyetlerin azaltılması" gerekçe gösterilerek işten çıkarıldı.

Bianet'in listelediği isimler arasında Ekonomi Müdürü Ruhi Sanyer, ekonomi servisi muhabirleri Çağrı Bilgin, Esin Çetinel, Satfiye Yuva Kireççi; düzeltmenler Cengiz Alkan, Devrim Çakır; İstihbarat servisi muhabiri Ertan Kılıç; Kültür ve Sanat servisi muhabirleri Ceren Akardaş, Gönül Koca; Görsel Yönetmeni Metin Öztürk ve Görsel Bölüm Şefi Vedat Özdemir ile sayfa operatörleri Sefade Kırımlı, Sevim Yıldıran, Tanju Tapar, Sabriye Bakır, Gülbahar Aytar, Cem Sancaklı, Seçkin İçten, Hakan Uğurluay, dizgici Cevdet Abbas ile İsmet Berkan'ın sekreteri Meltem Özsoy bulunuyor.

"Kötü Kız" karakterinin yaratıcısı Radikal çizeri Ramize Erer ile "Kulis" başlıklı köşenin yazarı Funda Özkan da işten çıkarılan isimler arasında.

Çalışanlara "İki gazetenin birleşmesi sonucu maliyetlerin azaltılması" gerekçesiyle işten çıkarıldıklarının tebliğ edildiği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde