Rıza Sarraf'ın ismini söylemediği şirketi açıkladı

Rıza Sarraf'ın ismini söylemediği şirketi açıkladı

ABD'deki davada itirafçı olan Rıza Sarraf'ın ismini hatırlayamadığını söylediği Hindistan merkezli şirketin adının Masumi olduğu ileri sürüldü.

Rıza Sarraf'ın ismini söylemediği şirketi açıkladı
16px
24px
01.12.2017 11:11
ABONE OLgoogle

2019'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylığını açıklayan Hayır Partisi kurucusu Tuna Bekleviç, Rıza Sarraf'ın mahkemede iş yaptıkları Hintli şirketin ismini hatırlamıyorum sözleri üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı.

Bekleviç ilgili şirketin isminin 'Masumi' olduğunu iddia etti.

Rıza Sarraf'ın mahkemeyi yanılttığını veya eksik bilgi verdiğini savunan Bekleviç, Sarraf'ın işlem yaptığı diğer kurumları koruyup özellikle Halkbankası’na yüklendiğini ifade etti.

Bekleviç’in açıklaması şöyle:

“İranlı hokkabaz mahkemede dümeni yine eksik anlatıyor. Hindistan’da sadece 2012’de değil 2015’te de görüştü; 2015 ve 2016’da bizzat kendisinin talimatı ile iş yapıldı. Hatırlamıyorum demesi tüm yükü HALKBANK’a yıkıp sıyırma gayretidir. Ekte hafızasını tazeleyecek bir şirket ismini yayınlıyorum. İşlem yaptıkları bankanın adı da Verel. Hindistan işini Türkiye üzerinden değil Dubai üzerinden gerçekleştirdi. Belgeleri yayınlayacağım.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde