Rıza Sarraf Emniyet'ten 10 Bin 500 Lira kazandı

Rıza Sarraf Emniyet'ten 10 Bin 500 Lira kazandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü” tarafından gözaltına alınıp, tutuklanmıştı.

Rıza Sarraf Emniyet'ten 10 Bin 500 Lira kazandı
16px
24px
15.04.2014 05:33
ABONE OLgoogle
Emniyet Müdürlüğü, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasının kilit ismi olan ve milyonlarca dolarlık bir rüşvet çarkıyla suçlanan İranlı işadamı Rıza Sarraf’a ‘üstüne para verdi!‘

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in yazısına göre, Sarraf’ın tayı ‘El Ganador‘ İstanbul Emniyet Müdürlüğü koşusunda üçüncü oldu.

‘At koşar baht kazanır’

Özdil, El Ganador’un Veliefendi hipodromunda önceki gün yapılan koşuda elde ettiği dereceyle sahibine 10 bin 500 TL ödül kazandırdığını yazdı.

17 Aralık operasyonu sonrası Emniyet Müdürlüğü’nde yüzlerce polisin görevden alındığını hatırlatann Özdil, “Polisleri harcadılar. Rıza’ya üste para ödediler. Eee boşuna dememişler. At koşar, baht kazanır. Adalet bekleyen, nah kazanır!” diye yazdı.

Tutuksuz yargılanan Rıza Sarraf, İran’la yasadışı altın ticareti yapmakla, bu iş için de eski ekonomi bakanı Rıza Çağlayan, eski içişleri bakanı Muammer Güler, eski AB bakanı Egemen Bağış ve eski Halkbank genel müdürü Süleyman Arslan’a milyonlarca dolar rüşvet vermekle suçlanıyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde