Rixos Hotels Libya’ya geri döndü

Rixos Hotels Libya’ya geri döndü

“Rixos Al Nasr Tripoli” kapılarını yeniden hizmete açıyor

Rixos Hotels Libya’ya geri döndü
16px
24px
16.09.2011 12:16
ABONE OLgoogle

Libya’nın başkenti Trablus’un merkezinde yer alan Rixos Al Nasr Tripoli yönetimin değişmesi ile Rixos Hotels tarafından devralınarak yeniden işletilmeye başlandı.

Bir çok önemli uluslararası toplantılara ve devlet başkanlarına ev sahipliği yapan Libya’nın kalbinde “yaşayan otel” olarak adlandırılan Rixos Al Nasr Tripoli, Libya’da barışın sağlanmasıyla birlikte kapılarını yeniden hizmete açıyor.

Rixos Hotels’in 84 kişilik ekibiyle devraldığı otel, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Türk misafirperverliği ile Libya’nın merkezinde 11 Eylül 2011’den tarihinden itibaren konuklarını ağırlamaya başladı. Otel yetkilileri, SPA ve kapalı havuz dışında otelin tüm hizmetlerine devam ettiğini kaydederek, küçük tadilatlarla otelin eski haline geleceğini iletti. Mayıs ayında Libya’da yaşanan iç savaş nedenyle işletmeye ara vererek, Türkiye’ye dönen Rixos Al Nasr Tripoli ekibi işbaşı yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Rixos Al Nasr Tripoli

Libya başkentinin merkezinde ve Trablus Havalimanı’na sadece 10 km. uzaklıkta bulunan Rixos Al Nasr Tripoli, Rixos Hotels’in dünya çapında övülmesine neden olan Türk misafirperverliğini kusursuz hizmet anlayışı ile birarada sunuyor.
 
Trablus’ta en yoğun ağaçlık bölgede 20.000 m2’lik bir alan üzerine doğaya zarar verilmeden inşa edilen tesis, doğaya uyumlu dış mimarisi, konforu öne çıkaran iç dizaynı ile dikkat çeken Rixos Al Nasr Tripoli Vaha’daki Saray görüntüsüyle “Yaşayan Hotel” olarak adlandırılıyor.

20 bin metre kare alan üzerinde, 2 bin 600 metre kare kapalı alana sahip Rixos Al Nasr Tripoli’de, 120 lüks oda, 2 kral dairesi, 32 executive suit, 8 junior suit, 5 bağlantılı aile odası, 63 standart ve bir engelli odası bulunuyor. Zarif bir şekilde döşenmiş tüm odalarda plazma televizyon, kablosuz ses sistemi, jakuzi ve balkon bulunuyor. Çeşitli deluxe alanlarda farklı yiyecek & içecek alternatifleri sunan hotel, çok şık ve geniş bir Spa & Wellness Merkezi, kapalı yüzme havuzu ve son derece lüks bir alışveriş merkezine de sahip.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde