Rıdvan Dilmen sonunda müdür oldu

Rıdvan Dilmen sonunda müdür oldu

Rıdvan Dilmen, bir süre önce aile yaşantısıyla ilgili gündeme gelen iddialara son noktayı koydu

Rıdvan Dilmen sonunda müdür oldu
16px
24px
12.06.2010 08:55
ABONE OLgoogle

Türk futbolunun efsanevi oyuncusu ve ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir süre önce aile yaşantısıyla ilgili gündeme gelen iddialara son noktayı koydu

Rıdvan Dilmen, eşi Ayşenur Dilmen ve oğlu Erdi Dilmen’le birlikte bu hafta içinde bir aile şirketi kurdu. Yeni kurulan ‘Rıdvan Dilmen Sportif Hizmetler ve Danışmanlık Şans Oyunları’ adlı şirketin iki ortağı Dilmen’in eşi ve oğlu... Rıdvan Dilmen ise şirketin müdürü oldu.

Eski firmaya tasfiye yolu

Ayşenur Hanım’ın yüzde 99’una sahip olduğu şirket, çok geniş kapsamlı tutuldu. Bundan sonra Rıdvan Dilmen’in reklam, sportif pazarlama, spor okulu, danışmanlık ve talih oyunları gibi faaliyet gösterebileceği hemen her alan, yeni şirketin kapsama alanına giriyor.

Rıdvan Dilmen, bir süre önce internet üzerinden sanal bahisle ilgileneceği belirtilen ‘RND Sportif Faaliyetler’ adlı bir şirket kurmuştu. Dilmen’in 4 yıl önce de oğlu Erdi ile birlikte kurduğu ‘Dilmen Sportif Hizmetler ve Danışmanlık’ adlı bir şirketi de vardı.

Sportif danışmanlık ve şans oyunlarıyla ilgili tüm bu şirketlerin, ‘Rıdvan Dilmen Sportif Hizmetler ve Danışmanlık’ şirketinin kurulmasıyla birlikte tasfiye edilmesi bekleniyor.

Serkan Arman/Milliyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde