Ebru Gündeş 50 milyon TL'yi az buldu, villayı ve yalıyı istiyor...

Ebru Gündeş 50 milyon TL'yi az buldu, villayı ve yalıyı istiyor...

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab, evlenirken birbirlerine verdikleri “60 yıl hiç ayrılmayacağız” sözünü tutamadı.

Ebru Gündeş 50 milyon TL'yi az buldu, villayı ve yalıyı istiyor...
16px
24px
26.09.2016 07:45
ABONE OLgoogle
2010 yılında “60 yıl hiç ayrılmayacağız” diye yola çıkıp yalılarının kapısından otomobillerinin plakasına kadar her yere “60 yıl” yazdıran Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın evliliği sadece 6 yıl sürdü

GÜNDEŞ: KARARIM DOĞRUDUR

2010 yılında dünya evine giren ve sözlerini temsilen Rolls Royce marka lüks araçlarının plakasından Kanlıca’daki yalılarının kapısına ve teknelerine kadar her yere “60 yıl” yazdıran çift, ünlü şarkıcının verdiği dilekçe ile boşanma kararı aldı.

ABD’de tutuklu bulunan eşinin basın açıklaması yaptığı saatlerde bir otelde konser veren Gündeş, sahnede “Teşekkür ederim” şarkısını seslendiriyordu.

İŞTE ZARRAB'IN O AÇIKLAMASI

13.09.2016 itibarıyla eşim Ebru Gündeş avukatı aracılığı ile tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığı ile üzerimde baskı uygulanmış ve son olarak da 23.09.2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı kamuoyuna bildiririm. Saygılarımla.”

EVLİLİĞİ EBRU GÜNDEŞ DUYURMUŞTU

Ebru Gündeş, 11 Şubat 2010 yılında İran asıllı işadamı Reza Zarrab ile gizlice evlendiğini yazılı açıklama ile duyurmuştu. Gündeş yaptığı açıklamada, "Reza Zarrab'la, bir yıldır devam eden birlikteliğimizi aile içinde kıydığımız nikâhla resmileştirmiş bulunmaktayız. Yanımızda olan ve mutluluğumuzu paylaşan tüm dostlarımıza teşekkürü bir borç biliriz" ifadelerini kullanmıştı. Ebru Gündeş-Reza Zarrab çiftinin, 5 yaşında "Alara" isimli bir kızları bulunuyor.

6 AYDIR TUTUKLU

Rıza Sarraf, 19 Mart 2016 tarihinde tatil için gittiği Miami'de gözaltına alınmış, 4 gün sonra ise İran'a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD'yi dolandırmak, bankacılık sahtekârlığı ve karapara aklama suçlamalarından Amerika'da tutuklanmıştı.

MAL PAYLAŞIMI

Şarkıcı Ebru Gündeş (41), İran asıllı Türk vatandaşı eşi rıza sarraf’a (34) boşanma davası açmıştı. Dolandırıcılık ve kara para aklamaktan 6 aydır amerika’da tutuklu olan Rıza Sarraf da “Eşim baskı yaptı. Bu sıkıntılı sürecimde boşanmayı üzülerek kabul ettim” demişti. Ebru Gündeş’in yakın çevresine “4 yıldır her zorluğa göğüs gerdim. ama dayanacak gücüm kalmadı. doktorlarım sağlığımdan endişe ediyor” dedi.

KIZIMIN GELECEĞİ İÇİN

Ebru Gündeş, 1999’da beyin kanaması geçirmiş, ölümden dönmüştü. 6 yıldır evli olan çiftin mal paylaşımının nasıl olacağı merak konusu. Ebru Gündeş’in “Kendim için tek kuruş istemiyorum. ama kızım alara’nın (6) geleceğini düşünmeliyim” dediği öğrenildi. İddiaya göre; Ebru Gündeş, rıza sarraf’ın 50 milyon Tl teklifini az bulup reddetti. İstanbul’daki iki yalıdan birini, Bodrum’daki villayı, amerika-Miami’deki evi de istedi.

BÖYLE BAŞLADI

Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf, Kasım 2008’de tanıştı. Sevgilisinden yeni ayrılan Ebru Gündeş kendisine hayranlığını dile getiren, şiirler yazan, çiçekler gönderen Rıza Sarraf’a kayıtsız kalmadı. Ancak bir sorun vardı. Rıza Sarraf’ın 8 yıllık sevgilisi, Azeri şarkıcı Günel durumdan haberdar oldu. İhanete uğradığını söyleyip “Sevgilim midesizmiş” dedi.

AŞKINI DUVARA YAZDI

Ebru Gündeş ile Rıza Sarraf’ın aşkı Ocak 2009’da ortaya çıktı. Rıza Sarraf o kadar aşıktı ki şişli’de oturdukları 700 metrekarelik rezidansın duvarlarına bile Ebru Gündeş’e olan aşkını yazdırdı. Soranlara “Ebru istesin, dünyayı ayaklarına sereyim” diyordu. Çift 11 şubat 2010’da evlendi. 2011’de kızları Alara dünyaya geldi. Ebru Gündeş “Rıza ile zengin olduğu için evlenmedim. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Onu asla bırakmayacağım. Söz verdik, aşkımız 60 yıl sürecek” demişti.

İŞTE 60 YILIN SIRRI

Şubat 2010’da evlenen Ebru Gündeş ile eşi Rıza Sarraf “Biz bir yemin ettik. 60 yılımızı beraber geçireceğiz” diyordu. Rıza Sarraf bu sebeple Kanlıca’daki 120 milyon TL’lik yalısının kapısına ‘60’ yazdırdı. 7 milyon Euro’luk lüks teknesinin adı; ‘60 Yıl’dı. 3 milyon TL’lik Rolls Royce’una ‘YIL 60’ diye plaka taktırdı. Göğsüne ‘Yıl 60’ dövmesi yaptırdı.

'KOCAM BANA MARS'I ALACAK'

Ebru Gündeş’e eşi Rıza Sarraf pahalı gayrimenkuller, mücevher, tekne, at, sanat eserleri, marka kıyafetler alıyordu. Ebru Gündeş bunların söz edilmesinden rahatsız olmuş, şu tepkiyi vermişti: “Çocuğumuz için yaptığımız yatırımların bu kadar dile düşmesi gereksiz. Rıza ile konuştuk. Yakında bana Mars’ı da alacak.” İşte Rıza Sarraf’ın basına yansıyan pahalı hediyeleri.

2013'TE AĞLAYARAK KALDI

Ebru Gündeş 17/25 Aralık sırasında ‘O Ses Türkiye’nin jüri üyesiydi. 2.5 aylığına cezaevine giren eşi Rıza Sarraf’ın tapelerde kendisini aldattığı ortaya çıkmıştı. Gündeş canlı yayında şu açıklamayı yapmıştı: “Çok şaşkın ve üzgünüm. Rıza çocuğumun babası, kocam. Biz çok severek evlendik. Nikahta ‘İyi günde, kötü günde beraber olacağız’ diye söz verdik. Bir karanlıktan geçiyoruz. Her gecenin bir sabahı var, biliyorum bunun da sabahı var. Allah’ım, inşallah bu kara günler çok çabuk geçer. Çünkü çocuğumun incinmesini istemiyorum.”

2016'DA GİTTİ

Boşanacaklarını 24 Eylül akşamı duyuran Ebru Gündeş 20 gün önce de ‘O Ses Türkiye’den ayrıldığını şu sözlerle açıklamıştı: “Jüri koltuğunda bu sene bulunamayacağımı büyük üzüntü ile bildiririm. İçinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı’dan izin istedim.

Çiftin sayısı 7’ye varan otomobilleri arasında Mercedes ve Porsche vardı.



2013’teki yılbaşı hediyesi 1 milyon TL’lik ‘Sanatçının Evi’ adlı tabloydu.


Bodrum’daki Regnum Sitesi’nden 3 milyon 320 bin TL’ye iki villa satın aldı.


800 bin TL’lik ‘Duty Free’ adlı İngiliz atı basında çok yer aldı.


Levent- Sapphire’dan 3 milyon 750 bin TL’ye ofis dairesi aldı.


Kanlıca’daki ‘60’ numaralı ikiz villanın kapısı.


‘60’ plakalı Rolls Royce’un fiyatı 3 milyon TL’ydi.



7 milyon Euro’luk ‘60 yıl’ adlı tekne.



Rıza Sarraf göğsüne ‘yıl 60’ dövmesi yaptırmıştı.



Kandilli’deki ikiz köşkü 25 milyon dolara aldı. Kandilli’deki ikiz köşkü


Kanlıca’daki ikiz villalarının değeri 120 milyon TL’ydi.

Posta
 
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde