Reza Zarrab’ın suşi keyfi... New York’ta görüntülendi

Reza Zarrab’ın suşi keyfi... New York’ta görüntülendi

İran’a yönelik yaptırımların delinmesiyle ilgili olarak ABD’de görülen davanın önemli ismi Rıza Sarraf, New York’ta ünlü restoran Nobu’da görüntülendi.

Reza Zarrab’ın suşi keyfi... New York’ta görüntülendi
16px
24px
12.09.2018 04:18
ABONE OLgoogle

Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Sarraf, New York'un Soho bölgesinde bulunan Nobu isimli restoranda suşi yerken görüntülendi. 

Sarraf, daha sonra fotoğrafının çekildiğini fark edince yanındaki kadınla birlikte restorandan ayrıldı.

SAVCILIKLA ANLAŞMIŞTI

FBI'ın Eylül 2014'te İran yaptırımlarını delme şüphesiyle hakkında soruşturma başlattığı Rıza Sarraf, 19 Mart 2016'da ailesiyle ABD'ye giriş yaparken tutuklanmıştı.

New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi'nde kendisine yönetilen altı suçlamayı reddeden Sarraf, daha sonra savcılıkla anlaşmıştı.

Hakkındaki suçlamaları kabul eden Sarraf, diğer tutuklu sanık eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla aleyhine tanıklık yapmıştı.

Toplam 135 yıl gerektiren hapis cezası karşısında itirafçı tanıklık yaparak daha az bir ceza almayı hedefleyen Sarraf'ın New York'ta bir cezaevinde özel bir bölümde tutulduğu açıklanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde