Reza Zarrab, Trabzonspor'a da milyon Euro vermiş

Reza Zarrab, Trabzonspor'a da milyon Euro vermiş

Zarrab – Beşiktaş ilişkisi Türkiye’nin gündemindeki sıcaklığını korurken; Zarrab’ın daha önce de Trabzonspor’a destek olduğu ortaya çıktı.

Reza Zarrab, Trabzonspor'a da milyon Euro vermiş
16px
24px
17.04.2015 19:43
ABONE OLgoogle
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Reza Zarrab ile Ümraniye'de bir araya gelmesi gündeme bomba gibi oturdu. Beşiktaşlı taraftarlar, Orman - Zarrab görüşmesine büyük bir tepki gösterdi.

Beşiktaşlı taraftarların tepkisi üzerine bir açıklama yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da, Sarraf ile gizli kapaklı bir görüşme yapılmadığını ve İran asıllı iş adamının Vodafone Arena’dan 1.2 milyon avro karşılığında loca aldığını açıklamıştı. Zarrab – Beşiktaş ilişkisi Türkiye’nin gündemindeki sıcaklığını korurken; Zarrab’ın daha önce de Trabzonspor’a destek olduğu ortaya çıktı.

2013 yılında Trabzonspor ile forma sponsorluğu (kol) anlaşması yapan Zarrab, kendisine ait şirketi Royal Denizcilik Endüstriyel Makine’nin reklamına bordo-mavili formada yer vermişti.

Forma reklamı karşılığında Trabzonspor’a 1 milyon avro ödeyen Zarrab’ın bordo-mavili kulüp için büyük bir önem taşıyan Akyazı projesinin temel atma töreninde de Ali Ağaoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu ile yanyana oturmuştu.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde