Reysaş'ın patronu Durmuş Döven'e borsa oyunu!

Reysaş'ın patronu Durmuş Döven'e borsa oyunu!

Lojistik sektörünün devleri arasında yer alan Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, şirketinin üzerinden sosyal medyada yapılan milyonluk borsa vurgunu yüzünden zor günler geçiriyor.

Reysaş'ın patronu Durmuş Döven'e borsa oyunu!
16px
24px
21.06.2020 19:22
ABONE OLgoogle

Takipçilerine ‘al' tavsiyesi verip satışa geçen borsa fenomeni Önder Tavukçuoğlu ile Abdullah Ercan manipülasyon yaparken yakayı ele verdi. SPK, Tavukçuoğlu'na 1.2 milyon lira, Ercan'a ise 958 bin lira ceza kesti.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Twitter’da ‘@derinhisse’ hesabını yöneten ekonomist Önder Tavukçuoğlu’na 1 milyon 175 bin lira, Abdullah Ercan ile Tolga Ercan’a 958’er bin lira idari para cezası kesti.  SPK'dan, borsa cambazı Önder Tavukçuoğlu'na 1.2 milyon ceza

SPEKÜLATÖRLER REYSAŞ’TA YAKALANDI

Ercan 2019 sonunda yaptığı manipülatif işlemler nedeniyle, Tavukçuoğlu ise sosyal medya üzerinden Reysaş hissesi için yatırımcıya ‘al’ tavsiyesinde bulunup hisseyi yükselterek satış yaptığı için ceza aldı.

Önder Tavukçuoğlu, Twitter’da takipçilerine Reysaş hissesi aldırdıktan sonra hissenin yükselişe geçmesiyle birlikte elinde bulunan hisseleri satıp haksız kazanç elde ediyordu. 

UZAY'A ÇIKAN İLK TÜRK ÜNVANI DURMUŞ DÖVEN'DE

Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven 2012 Yılında, yaklaşık 50 bin Dolar ödeyerek bir MİG 29 Jet ile, Rusya'da uzay programına katılarak, 78 Bin Feet (Yaklaşık 24 KM) yükseklikteki Stratosfere çıkmıştı. Döven böylece Uzay'a çıkan ilk Türk unvanı almıştı.  SPK’dan Önder Tavukçuoğlu’na 1.2 milyon lira ceza: Başkalarına al dedi, kendisi sattı

VURGUNA SPK DUR DEDİ

Borsa Cambazı olarak bilinen Önder Tavukcuoğlu son işi REYSAŞ'ta yakayı ele verdi. Tavukcuoğlu; taşımacılık ve lojistik sektöründe dünya markası olan Reysaj'ın hissesi için yatırımcıya al çağrısı yaparken, kendisi hisselerini sattığı ve yatırımcıları aldattığı için 1.2 milyon ceza aldı.

TWİTTER'DAN VURGUN YAPTI

Önder Tavukcuoğlu; Twitter hesabı üzerinden Reysaş'ın hisselerini aldırdıktan sonra hissenin yükselişe geçmesiyle birlikte elinde bulunan hisseleri satıp haksız kazanç elde ediyordu.

ÜNLÜ İŞ ADAMI DURMUŞ DÖVEN'İ ZORA SOKAN BORSA OYUN

İş dünyası ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden olan Reysaş Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven'in dünya markası olan sahibi olduğu Reysaş üzerinden sosyal medyada yapılan bu borsa oyunundan hayli rahatsız olduğu iddia edildi. 

Durmuş Döven, 'Uzay'a çıkan ilk Türk' olarak Uluslararası medyada geniş yer almıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde