Rekor kıran yeni fragman

Rekor kıran yeni fragman

Cem Yılmaz'ın son filmi AROG'un yeni fragmanı izlenme rekoru kırıyor.

Rekor kıran yeni fragman
16px
24px
12.11.2008 10:10
ABONE OLgoogle

G.O.R.A'nın devam filmi, ilkine göre çok daha kaliteli bir yapımla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Filmin ilk üç dakikasıyla hazırlanan fragmanın ardından bu kez filmdeki bazı kareler görücüye çıktı.

Gişe rekorları kıran filmi G.O.R.A'nın devamı olan A.R.O.G., 5 Aralık'ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Büyük ilgi toplayan ilk 3 dakikalık bölümü, internette en çok tıklanan videolar arasında yer alırken, filmin resmi web sitesinde A.R.O.G için yeni bir fragman daha yayınlandı. Yaklaşık bir dakikalık yeni fragmanda izleyenleri müthiş bir görsel şölen bekliyor.

Arif bu kez taş devrine gidiyor!

Senaryosunu kendisinin yazdığı G.O.R.A'da filmin kahramanı Arif'i uzaya gönderen Cem Yılmaz, A.R.O.G'da da taş devrine gidiyor. GORA'nın devamı niteliğindeki 'Bir Yontma Taş Filmi' A.R.O.G.'da Cem Yılmaz dışında Ozan Güven, Zafer Alagöz, Özkan Uğur ve Nil Karaibrahimgil de yer alıyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde