Reha Muhtar'dan çok konuşulan fotoğraf

Reha Muhtar'dan çok konuşulan fotoğraf

Reha Muhtar'ın kış aylarında dahi şortla gezdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

Reha Muhtar'dan çok konuşulan fotoğraf
16px
24px
19.01.2017 16:44
ABONE OLgoogle

Habertürk yazarı Oray Eğin bugünkü yazısında ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın kış aylarında bile şortla gezdiğini yazdı.

Eğin’in bugünkü yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Dün bir arkadaşımdan mesaj geldi, Bebek’te Reha Muhtar’la oturuyorlarmış. Hemen üzerinde ne olduğunu sordum... Ama yanıt gelmedi. Bir dönem fular ve sivri topuklu ayakkabılarıyla kendi tarzını geliştiren Reha Muhtar son zamanlarda yeni bir imaj yaptı. Nereye giderse gitsin, hava nasıl olursa olsun basketbol şortuyla geziyor. Amerikan üniversite kampuslarında ‘jock’ denen ve genellikle de okulun spor takımlarında yer alan gençler, kar kış demeden terlik ve şortla dersten derse girerler. Çok üşüyen biri değilim, mont ve tişörtle 0 derecede sık sık gezmişliğim var ama bu kampus jock’larını hiç anlamadım. Tabii kıskandım da. Güneş yüzünü azıcık göstersin, hava buz gibi de olsa şortla adeta kendilerinin ne kadar dayanıklı olduğu mesajını verirler. Reha Muhtar’a jock demek epey güç, ama yılbaşı günü bile çocuklarıyla Bebek’te her zamanki masasında basketbol şortuyla oturması epey iddialı bir mesaj değil mi? Kim bilir, ‘kendisinden konuşturma uzmanı’ olan gazetecinin yeni kostümü belki de bir iletişim stratejisidir. İşte, benim bile dikkatimi çekti.”

İşte o fotoğraf:

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde