Recep İvedik parasını nereye yatırıyor?

Recep İvedik parasını nereye yatırıyor?

Halkbank reklamında 10 ayrı karakter canlandıracak olan Şahan Gökbakar, bütün yatırımlarını nereye yapıyormuş

Recep İvedik parasını nereye yatırıyor?
16px
24px
30.09.2016 08:29
ABONE OLgoogle

Halkbank reklamında 10 ayrı karakter canlandıracak olan Şahan Gökbakar, bütün yatırımlarını gayrimenkulde yaptığını ev ve dükkan aldığını söyledi.

Başka bir bankanın reklâm yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ ile nasıl rekabet edeceği sorusuna ise “Biz daha ağır basıyoruz” şeklinde esprili yanıt veren Gökbakar, “Bizim de çok sevdiğimiz bir sanatçıdır kendisi” dedi.

Halkbank, yeni dönemi “Halk ister Halkbank yapar” sloganlı reklam filmiyle karşılıyor. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar’ın rol aldığı ve birbirinden farklı 10 karakteri canlandırdığı reklam filminde Halkbank’ın toplumun tüm kesimlerine sağladığı kredi desteği vurgulanıyor.

Reklam filmindeki performansından dolayı oyuncu Şahan Gökbakar’a teşekkür eden Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğluşunları ifade etti:

“Halkbank olarak müşterilerimize her zaman avantajlı bankacılık ürünleri sunarak, ekonomik güçlerini artırma amacıyla çalışıyoruz. Yeni reklam filmimizde de bu misyonumuzu ön plana çıkardık. Banka olarak adını taşımaktan büyük mutluluk duyduğumuz ‘halkımızla’ kucaklaştığımız bir çalışma oldu. Sunacağımız desteklerle ülkemizin ekonomik büyümesine daha büyük bir ivme kazandıracağız. Bu uygulamalarımızın tüm bankacılık sektörüne örnek olacağına inanıyoruz.”

İŞTE RECEP İVEDİK'TE İZLENME REKORLARI KIRAN SAHNE

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde