Ramazan Bayramı'nda Pakistanlı kardeşlerimize destek

Ramazan Bayramı'nda Pakistanlı kardeşlerimize destek

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Türk milletini sel felaketine uğrayan Pakistan'a destek olmaya çağırdı

Ramazan Bayramı'nda Pakistanlı kardeşlerimize destek
16px
24px
08.09.2010 14:56
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türk milletini sel felaketine uğrayan Pakistan'a destek olmaya çağırarak, ''Ramazan Bayramı'nda da Pakistanlı kardeşlerimize destek ve katkılarımızı sürdürmeye, onların sıkıntılarını paylaşmaya davet ediyorum'' dedi. 

     Hisarcıklıoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda Türk Milletinin bayramını kutlayarak, şunları kaydetti: 

     ''Ramazan boyunca zenginleştirdirdiğimiz ruhumuzun bu zenginliğini hayatımızın her anına taşımamız, müreffeh bir gelecek için çaba sarf etmemiz gerektiğini asla aklımızdan çıkartmadan, bir arada ve huzurlu bir gelecek temenni ediyorum. 

     Ülkemizde ve dünyada barışın ve refahın gönüllere umut serptiği, huzurun, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak bir bayram yaşamayı diliyorum. Özellikle Pakistan'da yaşanan büyük afet nedeniyle kardeşlerimizin sıkıntısına Ramazan ayında olduğu gibi, Bayram süresince de destek ve katkı vermeye, Yüce Türk Milletinin bütün fertlerini davet ediyorum. 

     Türk iş dünyası adına, Ramazan Bayramının, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam alemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.''

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde