Rahmi Koç'un kundura şirketi nereye taşındı?

Rahmi Koç'un kundura şirketi nereye taşındı?

Rahmi Koç, el yapımı çok özel ayakkabılar işine girdi...

Rahmi Koç'un kundura şirketi nereye taşındı?
16px
24px
20.07.2018 06:47
ABONE OLgoogle

Koç Ailesi ile ilgili yeni kurulan şirketlere sayfalarımızda her zaman yer verdik. Son iki yıldır sıfırdan bir şirket kuruluşu yapmadıklarını öncelikle belirtelim.

2017 Aralık ayında Ticaret Sicil Gazetesi’ni incelerken Rahmi Koç’un 2015 yılında kurduğu Kees Danışmanlık ve Dış Ticaret A.Ş.’nin unvanını değiştirdiğini gördük.

Şirketin yeni ismi “R ve R Kundura Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” olmuş. Yönetiminde Rahmi Koç’un golf arkadaşı işadamı Rayif Bilir ile Füsun Kuran var. Kuran aynı zamanda Brooks Brothers mağazalarını açan RMK Classic Giyim’in CEO’su.

Bu şirketle ilgili detaylı bilgiyi 2017 sonunda vermiş ve Rahmi Koç’un el yapımı çok özel ayakkabılar ürettireceği bilgisini paylaşmıştık.

Şirketle ilgili yeni bir gelişme var mı diye araştırırken R ve R Kundura Sanayi’nin Nakkaştepe’de Koç Holding’in merkezinin bulunduğu adresten taşındığını öğrendik.

Yeni adresi Büyükdere Caddesi No: 145 olmuş. Burası aynı zamanda Tofaş ve Aygaz binası olarak biliniyor. Yeni bir hazırlık içinde olmalılar.

Yakında R ve R Kundura Sanayi’nin ürettirdiği ayakkabılarla karşılaşırsanız şaşırmayın.

Para Dergisi

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde