Rahmi Koç'un gözde markası bayilik verecek

Rahmi Koç'un gözde markası bayilik verecek

Koç Grubu iştiraki RMK Classic Giyim, Edwards markasıyla 10 franchise verecek.

Rahmi Koç'un gözde markası bayilik verecek
16px
24px
14.09.2017 05:50
ABONE OLgoogle

Koç Grubu iştiraki RMK Classic Giyim 2018'de büyüme atağına geçiyor.

5 Brooks Brothers, 5 de Edwards olmak üzere 10 mağazası bulunan şirket, bir yıl içinde Türkiye'nin farklı ilerinde Edwards markasıyla 10 franchise verecek.

Yatırımcıdan herhangi bir franchise bedeli talep etmeyen şirket, minimum 100 metrekare mağaza şartı koyuyor.

Şirketin CEO'su Füsun Çevikel Kuran, "Mağazalarımızın minimum 100 metrekare olmasını istiyoruz. Böyle bir mağaza için ortalama 150 bin dolarlık bir yatırım gerekiyor. Herhangi bir franchise bedeli istemiyoruz" dedi.

Edwards'ın Türkiye'nin çoklu marka mağazası olduğunu aktaran Kuran, içinde Red Fleece, Replay, Sperry, Anchorage, Graf Von Faber-Castell, Armaggan, Anchor&Crew, Batya Kebudi ve Ebruly markalarının yer aldığı bilgisini verdi.

Bu yıl ciroda yüzde 30, kârlılıkta yüzde 40 büyüme hedefi koyduklarını söyleyen Kuran, "2018'de de benzer oranları yakalamayı hedefliyoruz" dedi. Ürünlerle ilgili de bilgi veren Kuran, "Bu yıl ütü gerektirmeyenve fiyatı da 490 TL olan gömleklerimiz büyük ilgi topladı" ifadelerini kullandı. Betül Alakent/Sabah

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde