Rahmi Koç'un arkadaşından şok ayrılık!

Rahmi Koç'un arkadaşından şok ayrılık!

Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç’un 65 yıllık arkadaşı yollarını ayırdı...

Rahmi Koç'un arkadaşından şok ayrılık!
16px
24px
15.08.2014 14:43
ABONE OLgoogle
“Bay Şapka” lakaplı Ertekin Dinçay, Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç’un 65 yıllık arkadaşı olarak tanınır. Gençlik yıllarında İstanbul Sarıyer’de yalı komşuluğu yaptıkları dönemden bu yana dostlukları kesintisiz olarak sürer.

Rahmi Koç bu dostluğun hiç azalmadığını her fırsatta gösterir. Dinçay’ı doğum günlerinde yalnız bırakmadığı gibi pahalı hediyelerle kadim dostunun gönlünü almasını da hep bilir.

Doğum günlerinde kendisine Ferrari F430, Volvo XC60, Ford Kuga gibi lüks arabalar hediye ettiği magazin haberlerine yansımıştır.

Ertekin Dinçay, İstanbul gece hayatının da önemli isimlerinden biri. Ertekin Cafe ismiyle iki tane de mekanı vardı. Biri Ortaköy’de, diğeri de kadim dostu Rahmi Koç’a ait Kalamış Marina’da idi. Geçtiğimiz günlerde Kalamış Marina’daki mekanın kapandığını fark ettik.

Buradaki mekanın yerini Koç Ailesi’ne ait yat ve tekne ürünleri satan West Marine mağazası açılmış. 65 yıllık dostluk bozuldu mu, Ertekin Cafe neden kapandı diye merak ettik… Neyse ki dostluk bozulmamış. Dinçay, iki mekana vakit ayırmaktan yorgun düşmüş. Artık bütün zamanını Ortaköy’deki mekanına ayırıyormuş…

Para dergisi
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde