Rahmi Koç'tan azar!

Rahmi Koç'tan azar!

'Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar' adlı serginin açılışını yapan Rahmi Koç; konuşma yapılırken gürültü çıkınca konukları azarladı!..

Rahmi Koç'tan azar!
16px
24px
18.12.2008 06:24
ABONE OLgoogle

Minyatür sanatının günümüz temsilcisi Henry Kupjack'ın 20 minyatür odadan oluşan 'Hayallere Sığmayan Minyatür Odalar' sergisinin açılışı önceki gün Rahmi Koç Müzesi'nde yapıldı. Geceye iş, sanat ve sosyete dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

Aramızda konuşmayalım!
Açılışa; ev sahibi Rahmi Koç'un misafirleri azarlaması damgasını vurdu! Kürsüde konuşma yapılırken davetlilerin kendi aralarında sohbet etmesinden rahatsız olan Koç, mikrofonu eline alarak "Sevgili misafirler lütfen burada sessiz olalım. İnsanlar buraya sergi gezmeye geldi. Kendi aramızda konuşmayalım" dedi.

Açılış kurdelasını kesen Rahmi Koç, kurdelayı cebine koyarken de şunları söyledi: "Kurdelanın üzerine tarih ve bilgiyi yazıp bir yerde muhafaza ediyoruz. En çok açılışı biz yapıyoruz zaten. Herhalde Sakıp Sabancı yaşasaydı o da ikinci olurdu." Sergi 15 Mart'a kadar açık kalacak

Öner Öngün/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde