Rahmi Koç onlardan şikayetçi oldu

Rahmi Koç onlardan şikayetçi oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç, usulsüz dinlemeden dolayı şikayetçi olduğunu söyledi

Rahmi Koç onlardan şikayetçi oldu
16px
24px
02.11.2016 09:45
ABONE OLgoogle

Siyasetçi, sanatçı, gazeteci, yargı mensupları ve işadamları dahil 400'ün üzerinde kişiyi usulsüz dinledikleri iddiasıyla eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek, eski emniyet müdürleri Ali Fuat Yılmazer ile Yurt Atayün'ün de aralarında bulunduğu 145 kişinin yargılandığı dava kapsamında İstanbul'daki müştekilerin ifadeleri alındı.

İşadamı Rahmi Koç ve emekli orgeneral Edip Başer'le birlikte 5 kişi, müşteki-mağdur olarak ifade verdi.

Koç, "Beni usulsüz dinleyenlerden şikâyetçiyim' dedi. Koç'un avukatı Murat Bayram da gerekirse Ali Koç'un da ifade verebileceğini bildirdi.

‘Rahmi Koç’u bir numara olarak tutuklayacaklardı’

Edip Başer ise "Herhangi bir suç şüphesi olmamasına rağmen bir örgüt faaliyeti kapsamında dinleme işlemine maruz bırakılmışım. Sorumlu kişilerden şikâyetçiyim" dedi.

Vuslat Doğan Sabancı, Erdoğan Bayraktar, Uğur Dündar, Nafia Sevin Ergün'ün avukatları da şikâyetçi olduklarını anlattı.

Ankara merkezli 'usulsüz dinleme' operasyonu: 30 gözaltı

Öte yandan Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yine "Usulsüz dinleme" iddialarına dair eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ömer Altıparmak'ın da arasında bulunduğu 17'si polis, 18 kişi hakkında açılan davanın da Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 145 sanıklı "VIP dinleme" davasıyla birleştirilmesi talep edildi. Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde